• Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου
  • 07:09

Αθήνα

16 oC

αίθριος καιρός

Ανατροπή στην «χρυσή» διάρρηξη στο Βόλο: Ο Δεληγιώργης είχε δηλώσει λάθος λίρες!

Άφαντοι είναι οι δράστες της κλοπής-«μαμούθ» στο διαμέρισμα της οικογένειας Δεληγιώργη που έγινε στο Βόλο το περασμένο Σάββατο, 

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, η Αστυνομία προσανατολίζεται στην άμεση άρση του τραπεζικού απορρήτου έτσι ώστε να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών για το σπασμένο ομόλογο της οικογένειας Δεληγιώργη ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Η οικογένεια αρχικά είχε καταγγείλει πως πέρα από την κλοπή των χρημάτων, οι ληστές πήραν μαζί τους και 400 χρυσές λίρες.

Έπειτα, η κατάθεσή τους άλλαξε όταν διαπίστωσαν ότι κλάπηκαν περισσότερες, με αποτέλεσμα να δηλώσουν πως μαζί με το ποσό του ομολόγου κλάπηκαν 900 λίρες που ήταν κρυμμένες στο παραλιακό διαμέρισμα της οικογένειας όπου ζούσε ο 92χρονος Γιώργος Δεληγιώργης.

Τώρα, η Αστυνομία ερευνά το κατά πόσο ισχύουν τα όσα κατήγγειλε η οικογένεια σε ότι αφορά το ύψος του ποσού...

Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως οι δράστες εισήλθαν στο διαμέρισμα του Γ. Δεληγιώργη από την κεντρική πόρτα, παραβιάζοντας την κλειδαριά, ενώ το αστρονομικό ποσό που εκλάπη προερχόταν από ρευστοποίηση ομολόγου, πριν από λίγες εβδομάδες σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η οικογένεια.

Send this to a friend