Αθήνα

21 oC

αραιές νεφώσεις

Αυξήθηκαν τα σημεία πώλησης των ηλεκτρονικών εισιτηρίων-Θα πωλούνται σε περίπτερα και μίνι μάρκετ

Νέα σημεία πώλησης για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια του ΟΑΣΑ. Το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα είναι διαθέσιμο από 1.005 επιλεγμένα σημεία, όπως περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ψιλικών, κ.ά.

Τα συγκεκριμένα καταστήματα έχουν ήδη παραλάβει φακέλους με πακέτα των 10 + 1 εισιτηρίων και των 5 εισιτηρίων, ολόκληρου και μειωμένου κομίστρου, τα οποία διατίθενται σε 1 τεμάχιο (πολλαπλό εισιτήριο ATH.ENA Ticket).

Συγκεκριμένα έχουν διατεθεί φάκελοι των 10 + 1 εισιτηρίων, συνολικής αξίας 13,50 ευρώ και φάκελοι των 5 εισιτηρίων, αξίας 6,50 ευρώ. Παράλληλα κυκλοφόρησαν και φάκελοι των 10 + 1 εισιτηρίων μειωμένου κομίστρου, αξίας 6 ευρώ και φάκελοι 5 εισιτηρίων μειωμένου κομίστρου, αξίας 3 ευρώ.

Συνολικά, έχουν διανεμηθεί περισσότεροι από 230.000 φάκελοι με προφορτισμένα πολλαπλά εισιτήρια, τα οποία αντιστοιχούν σε 1.500.000 μεμονωμένα εισιτήρια.

Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο του ΟΑΣΑ, Ιωάννη Σκουμπούρη: «ο Οργανισμός διευρύνει περαιτέρω το δίκτυο πωλήσεων των ηλεκτρονικών εισιτηρίων, με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών όλων των κατηγοριών επιβατών. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν κι άλλες υπηρεσίες, οι οποίες διευκολύνουν την αγορά εισιτηρίων και καρτών».

Send this to a friend