Αθήνα

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

Κούγιας: Αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποινικολόγου για το επεισόδιο με Λαζόπουλο

Σε εξηγήσεις καλείται από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας για το επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο με τον Λάκη Λαζόπουλο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Σε εξηγήσεις καλείται από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας για το επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο με τον Λάκη Λαζόπουλο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Ο πρόεδρος του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Χαράλαμπος Αναλυτής άσκησε σε βάρος του γνωστού δικηγόρου αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη.

Ο αρμόδιος εισηγητής θα καλέσει σε εξηγήσεις τον Αλέξη Κούγια και στην περίπτωση που κριθεί ότι έχει παραβιάσει τον Κώδικα Δικηγόρων ή τον Κώδικα Δεοντολογίας, θα παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο το οποίο έχει και τον τελευταίο λόγο.

Εξώδικο Κούγια: Διαψεύδει ότι παρενέβη η Μαρινέλλα στη διένεξή του με Λαζόπουλο

Ο κ. Κούγιας με εξώδικό του προς την εφημερίδα Espresso διαψεύδει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Μαρινέλλα, που ήταν παρούσα στο επεισόδιο ανάμεσα σε κείνον και τον Λάκη Λαζόπουλο, παρενέβη και του είπε «κάνε πίσω ρε».

Συγκεκριμένα, το εξώδικο του κ.Κούγια προς την εφημερίδα Espresso, αναφέρει τα εξής:

«Εντός 24 ωρών από την λήψη της παρούσης θέλω να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση, ποιος είναι ο πραγματικός συντάκτης του σκόπιμα χωρίς υπογραφή, γεμάτου ψεύδη και ανακρίβειες, σημερινού δημοσιεύματός σας, τόσο στην πρώτη σελίδα, όσο και στις εσωτερικές σελίδες 4 και 5 σχετικά με το επεισόδιο μεταξύ εμού και του Λαζόπουλου.

Επειδή, δεν περίμενα ποτέ ότι ο Γιάννης Φιλιππάκης θα έφτανε σε τόσο χαμηλό σημείο ώστε να επιτρέψει σε συντάκτη ή συντάκτες του να κατασκευάσουν ένα τόσο εμετικό κείμενο.

Επειδή επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΠΩΣ εγγράφως μου απαντήσετε ποιος σας έδωσε την ψευδή είδηση ότι δήθεν η Μαρινέλλα, της οποίας σημειωτέον έχω υπάρξει δικηγόρος και η οποία είναι και κουμπάρα μου, γιατί βάπτισε χριστιανή ορθόδοξη (ήταν εβραϊκής θρησκείας) την αείμνηστη πρώτη γυναίκα μου και μας πάντρεψε, συμμετείχε δήθεν στο επεισόδιο μεταξύ εμού και του Λαζόπουλου και δήθεν απευθύνθηκε σε εμένα και μου είπε "κάνε πίσω ρε".

Από τα πρόσωπα που ήταν στο τραπέζι, συμμετείχε μόνο ο προσωπικός μου φίλος και ιατρός μου Ηλίας Πολιτάκης και δεν συμμετείχε κανένα άλλο πρόσωπο, ούτε η πρώην ιδιοκτήτρια του «Υγεία», ούτε ένας από το άλλο ζεύγος που είναι φίλοι μου πολλά χρόνια.

Ποτέ κανείς δεν με έδιωξε από το νυχτερινό κέντρο και παρακολούθησα μέχρι το τέλος το πρόγραμμα μαζί με τους συνεργάτες του γραφείου μου.

Όσο για τις υπόλοιπες ψευδείς αναφορές σας και τις υπόλοιπες συκοφαντίες και ανακρίβειες ΣΑΣ ΔΗΛΩ ότι θα τα πούμε στα Δικαστήρια και αυτή την φορά συγγνώμη δεν έχει, θα πληρώσετε πολλά, εφόσον βέβαια υπάρχετε»

Send this to a friend