Αθήνα

15 oC

αίθριος καιρός

Δολοφονία Γραικού: Ο Κούγιας κατέθεσε αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος

H οικογένειά του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού ζητεί την αναπαράσταση του εγκλήματος.

H οικογένειά του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού ζητεί την αναπαράσταση του εγκλήματος.

Η οικογένεια του επιχειρηματία κατέθεσε αίτημα προς την 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης μέσω του συνηγόρου πολιτικής αγωγής Αλέξη Κούγια.

«Επειδή είναι αναγκαίο να αποδειχθεί ότι ο κατηγορούμενος δεν έδρασε μόνος, όπως προκύπτει από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Επειδή το θύμα ήταν ένας δυνατός άνθρωπος και, αν είχε δεχθεί επίθεση από ένα μόνο δράστη, θα είχε αντιδράσει, είναι βέβαιο ότι σε μια εμπλοκή με γροθιές και με τα μέλη του σώματος, χωρίς χρήση όπλου, θα είχαν προκληθεί σωματικές βλάβες και μώλωπες. Επειδή είναι βέβαιο ότι μέσω της αναπαράστασης του εγκλήματος, από τις ερωτήσεις που θα υποβληθούν από Υμάς και το συνήγορο υπεράσπισης της πολιτικής αγωγής, βάσει των ευρημάτων της ιατροδικαστικής έκθεσης, θα αποδειχθεί ότι ο δράστης δεν θα μπορέσει να επιβεβαιώσει την απολογία του και θα αποδειχθεί η συμμετοχή ενός ή περισσότερων συνεργών», αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο.

Σύμφωνα με την οικογένεια, είναι αδύνατο να μην υπήρξε κανένας εργαζόμενος στην επιχείρηση του δράστη την ώρα του φόνου του Δημήτρη Γραικού και της ταφής του μαζί με το αυτοκίνητό του.

Send this to a friend