Αθήνα

11 oC

σποραδικές νεφώσεις

Πόρος: «Υπήρξα τυχερή να τον βρω αλλά τόσο άτυχη να τον χάσω τόσο γρήγορα….» - Συγκλονίζει η χήρα του πιλότου

Συγκλονίζει η χήρα του Νίκου Καρυστινού, που βρήκε τραγικό θάνατο όταν το ελικόπτερο στο οποίο ήταν κυβερνήτης κατέπεσε στην θάλασσα.

Συγκλονίζει η χήρα του Νίκου Καρυστινού, που βρήκε τραγικό θάνατο όταν το ελικόπτερο στο οποίο ήταν κυβερνήτης κατέπεσε στην θάλασσα.

Η οικογένειά του από την ημέρα της τραγωδίας στον Πόρο δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη. Η μοναχοκόρη του, ήταν το πρώτο συγγενικό του πρόσωπο που άνοιξε την καρδιά της στο Facebook, για να ακολουθήσει τόσο η πρώην σύζυγός του, όσο και ο γιος του.

Λίγο αργότερα, με μήνυμά της τον αποχαιρέτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook και η δεύτερη σύζυγός του, με την οποία ήταν παντρεμένος μέχρι και την ημέρα που βρήκε τραγικό θάνατο στο ελικόπτερο…

Η γυναίκα είναι συντετριμμένη και αναφέρει στο μήνυμά της. «Ο Άγγελος μου,ο φίλος μου, ο σύζυγος μου δεν θα με ξαναπάρει στην αγκαλιά του…. ένας Άνθρωπος ένας Άνδρας σπάνιος που υπήρξα τυχερή να τον βρω αλλά τόσο άτυχη να τον χάσω τόσο γρήγορα….».

H σύζυγός του είχε αναρτήσει και μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook τέσσερις μόλις μέρες πριν την τραγωδία, στις 16 Αυγούστου. Στη φωτογραφία φαίνεται με τον άνθρωπό της σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, περνώντας ευχάριστα ένα καλοκαιρινό βράδυ.

Δείτε την φωτογραφία τέσσερις μέρες πριν την τραγωδία με το ελικόπτερο στον Πόρο:

Send this to a friend