Αθήνα

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Δεν καταλαβαίνω γιατί», λέει ο γιατρός που δέχτηκε μαφιόζικη επίθεση

«Δεν καταλαβαίνω γιατί», λέει ο γιατρός που δέχτηκε μαφιόζικη επίθεση

Προειδοποιητικού χαρακτήρα, από επαγγελματίες εκτελεστές, ήταν σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ η αιματηρή επίθεση κατά του διευθυντή της νεφρολογικής κλινικής του νοσοκομείου Νίκαιας, Χρήστο Ιατρού.

Αν οι δράστες ήθελαν να τον σκοτώσουν θα μπορούσαν να το είχαν κάνει, σημειώνουν οι ίδιες πηγές, Προς το παρόν εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα με αυτό της ληστείας να συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες καθώς οι δράστες δεν πήραν τη τσάντα του γιατρού, που ήταν στο κάθισμα του συνοδηγού.

Ο 65χρονος νεφρολόγος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους της επίθεσης.

[adsense]

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην αστυνομία είχε φύγει όπως κάθε ημέρα από το νοσοκομείο, ακολουθώντας την ίδια διαδρομή. «Είχα πάρει την Πέτρου Ράλλη, και έστριψα αριστερά για να βγω στην Εθνική Οδό. Βρισκόμουν με το αυτοκίνητο στον παράδρομο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Είχε πολλή κίνηση. Κινούμασταν με χαμηλή ταχύτατη. Λίγο πριν βγω στην Εθνική είδα μια μοτοσικλέτα να φτάνει δίπλα μου στην πλευρά του συνοδηγού. Απ' ότι μπόρεσα να διακρίνω είχε δύο επιβάτες που φορούσαν κράνη. Ξαφνικά άκουσα ισχυρούς κρότους. Κατάλαβα ότι ήταν πυροβολισμοί. Είδα το τζάμι του συνοδηγού να σπάει. Ένιωσα καψίματα και δυνατό πόνο στο δεξί μου πόδι. Μετά προσπάθησα να επικοινωνήσω με την Αστυνομία και την οικογένειά μου».

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας τον ρώτησαν αν είχε διαφορές με οποιονδήποτε που θα μπορούσε να του κάνει κάτι τέτοιο.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε αυτό. Δεν έχω διαφορές με κανέναν. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να θέλει να μου κάνει κακό», απάντησε.

Send this to a friend