Αθήνα

13 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γιώργος Καραϊβάζ: Το συγκινητικό αντίο της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλειστηριασμό βγαίνει το Athens Ledra – Ποια η τιμή εκκίνησης;

Το ξενοδοχείο έχει συσσωρευμένα χρέη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. [adsense] Τριμερής συνάντηση έγινε ανάμεσα στους εκπροσώπους των εργαζομένων του ξενοδοχείου Athens Ledra, την εργοδοσία και τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΕΠΑ, Γιάννη Σούκο με τον δικηγόρο που εκπροσώπησε τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου να τονίζει ότι στόχος είναι στις 13 Ιουλίου να βγει σε πλειστηριασμό το ακίνητο, με […]

Το ξενοδοχείο έχει συσσωρευμένα χρέη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

[adsense]

Τριμερής συνάντηση έγινε ανάμεσα στους εκπροσώπους των εργαζομένων του ξενοδοχείου Athens Ledra, την εργοδοσία και τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΕΠΑ, Γιάννη Σούκο με τον δικηγόρο που εκπροσώπησε τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου να τονίζει ότι στόχος είναι στις 13 Ιουλίου να βγει σε πλειστηριασμό το ακίνητο, με τιμή εκκίνησης τα 48 εκατ. ευρώ, από τα οποία όπως είπε θα εξοφληθούν και οι εργαζόμενοι.

Το ξενοδοχείο έχει συσσωρευμένα χρέη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Καιρό τώρα έχει σταματήσει να δέχεται νέους πελάτες και έχει διοχετεύσει τους φιλοξενούμενούς του σε άλλα ξενοδοχεία.

Από την πλευρά των εργαζομένων ζητήθηκε ο επόμενος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου να δεσμευτεί, ότι θα επαναπροσλάβει τους απολυμένους του Athens Ledra.

Γιώργος Καραϊβάζ: «Τι φαρμάκι ήταν αυτό – Εύχομαι να μην κλάψει άλλος τα παιδάκια του», είπε η μητέρα του στην Κουτσελίνη
Γιώργος Καραϊβάζ: «Πολλοί που δήλωναν φίλοι του ενδεχομένως να το αρνηθούν τώρα», είπε ο Γ. Καλλιακμάνης
Θρήνος για την 25χρονη Κορίνα στη Γαύδο: «Λύθηκε» το χειρόφρενο και έπεσαν στον γκρεμό
Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Έννυ Μαγιάση
Γιώργος Καραϊβάζ: Συνθέτουν το «παζλ» της δολοφονίας – Οι μικρές λεπτομέρειες από τις κάμερες
Κορονοϊός-Δημόπουλος: Έρχονται αντιικά φάρμακα που θα χορηγούνται από το στόμα όπως συμβαίνει με τη γρίπη