Αθήνα

13 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γιώργος Καραϊβάζ: Το συγκινητικό αντίο της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Δεσμεύτηκαν λογαριασμοί της εφοπλίστριας Αγγελικής Φράγκου- Ποιά είναι η Ελληνίδα στην 26η θέση του Top 100 Lloyd’s List

Η υπόθεση που ερευνάται αφορά ποσό ύψους 178 εκατ. ευρώ και σχετίζεται με τη χρονική περίοδο από το 2006 και μετά

Γι αυτό το  λόγο αποφάσισε να δεσμευθούν λογαριασμοί της εφοπλίστριας Αγγελική Φράγκου καθώς και της εταιρείας IRF European Finance Investments.

Ειδικότερα, η υπό διερεύνηση υπόθεση αφορά στην παροχή δανείου από τη Marfin προς τη συγκεκριμένη εταιρεία, προκειμένου αυτή να αγοράσει μετοχές του ομίλου MIG και MPB, στον οποίο άνηκε η τράπεζα που ενέκρινε και χορήγησε το δάνειο. Το εν λόγω δάνειο είναι ύψους 178 εκατομμυρίων ευρώ και σχετίζεται με τη χρονική περίοδο από το 2006 και μετά (υπενθυμίζεται ότι η IRF European Finance Investments ιδρύθηκε το 2005 με έδρα τις Βερμούδες).

Η συγκεκριμένη απόφαση για τη δέσμευση λογαριασμών εντάσσεται στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση, η οποία έχει περάσει στο στάδιο της κύριας ανάκρισης. Είχε προηγηθεί η άσκηση σχετικών ποινικών διώξεων.

Ποια είναι η Αγγελική Φράγκου

Η Αγγελική Φράγκου θεωρείται η ισχυρότερη πλοιοκτήτρια στον κόσμο. Το 2017, η κυρία Φράγκου ήταν στην 26η θέση του Top 100 Lloyd’s List.

Ο όμιλος Navios της κυρίας Φράγκου, είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και έχει υπό την ομπρέλα του τις εταιρείες: Navios Maritime Holdings, Navios  Maritime  Acquisition Corporation, Navios  Maritime  Partners, Navios South America Logistics, Navios Tankers Management  INC και Navios Maritime Midstream Partners LP (NAP).

Γιώργος Καραϊβάζ: «Τι φαρμάκι ήταν αυτό – Εύχομαι να μην κλάψει άλλος τα παιδάκια του», είπε η μητέρα του στην Κουτσελίνη
Γιώργος Καραϊβάζ: «Πολλοί που δήλωναν φίλοι του ενδεχομένως να το αρνηθούν τώρα», είπε ο Γ. Καλλιακμάνης
Θρήνος για την 25χρονη Κορίνα στη Γαύδο: «Λύθηκε» το χειρόφρενο και έπεσαν στον γκρεμό
Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Έννυ Μαγιάση
Γιώργος Καραϊβάζ: Συνθέτουν το «παζλ» της δολοφονίας – Οι μικρές λεπτομέρειες από τις κάμερες
Κορονοϊός-Δημόπουλος: Έρχονται αντιικά φάρμακα που θα χορηγούνται από το στόμα όπως συμβαίνει με τη γρίπη