Αθήνα

13 oC

σποραδικές νεφώσεις

Έρευνα στο Άγιο Όρος για την αυτοκτονία 28χρονου προσκυνητή - Βούτηξε από ύψος 40 μέτρων κρατώντας μια εικόνα της Παναγίας

Αυτοκτόνησε προσκυνητής στο Άγιο Όρος. Ο 28χρονος βούτηξε από γκρεμό ύψους 40 μέτρων κρατώντας μια εικόνα της Παναγίας και βρέθηκε νεκρός στο προαύλιο του Σπηλαίου Αγίου Αθανασίου στο Άγιον Όρος.

Αυτοκτόνησε προσκυνητής στο Άγιο Όρος. Ο 28χρονος βούτηξε από γκρεμό ύψους 40 μέτρων κρατώντας μια εικόνα της Παναγίας και βρέθηκε νεκρός στο προαύλιο του Σπηλαίου Αγίου Αθανασίου στο Άγιον Όρος.

Ο 28χρονος ήταν φιλοξενούμενος στην Σκήτη του Τιμίου Προδρόμου. Το πρωί της Τετάρτης χάθηκαν τα ίχνη του και στις 12 το μεσημέρι μοναχός της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας τον εντόπισε νεκρό στον περίβολο του Σπηλαίου Αγίου Αθανασίου. Όπως διαπιστώθηκε είχε πέσει στο κενό από ύψος 40 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες μέρες είχε αποφοιτήσει από την Θεολογική Σχολή στο Βουκουρέστι. Η σορός του θα μεταφερθεί σήμερα, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, στην ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης.


Άγιον Όρος: Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου 28χρονου Ρουμάνου επισκέπτη

Τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του εικοσιοκτάχρονος αλλοδαπός, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στον περίβολο του Σπηλαίου του Αγίου Αθανασίου, στο 'Αγιον Όρος, ερευνούν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές. Τη σορό του άνδρα ρουμανικής καταγωγής εντόπισε χθες το μεσημέρι μοναχός της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας.

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας προκύπτει ότι πιθανότατα προηγήθηκε πτώση από ύψος τουλάχιστον τριάντα μέτρων. Παρότι δεν διαπιστώθηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ «φως» στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο εικοσιοκτάχρονος βρισκόταν ως επισκέπτης στο 'Αγιον Όρος και διέμενε από τις 4 Δεκεμβρίου στη Ρουμανική Σκήτη του Τίμιου Προδρόμου που ανήκει στο Μοναστήρι της Μεγίστης Λαύρας. Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το αστυνομικό τμήμα Αγίου Όρους στις Καρυές.

Send this to a friend