• Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου
  • 04:34

Αθήνα

4 oC

ελαφρές νεφώσεις

Δεν έχουν ιερό και όσιο! Άγνωστοι στο Ηράκλειο μπήκαν σε νεκροταφείο και έκλεψαν καντήλια

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν οι συγγενείς θανόντων στο Κοινοτικό Κοιμητήριο του Ευαγγελισμού στο δήμο Μινώα Πεδιάδας, αφού έκπληκτοι συνειδητοποίησαν ότι άγνωστοι είχαν αρπάξει τα καντήλια τους.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, οι δράστες πήγαν στο Κοινοτικό Κοιμητήριο Ευαγγελισμού- Μουχτάρου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στις 8 Ιούνη. Τότε άρπαξαν 12 καντηλοθήκες από ισάριθμους τάφους, αξίας περίπου 1500 ευρώ, συμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Μηνά Ανδρεαδάκη.

Μόλις διαπιστώθηκε η κλοπή, επικοινώνησαν οι κάτοικοι με την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο. Περισυνέλλαξαν στοιχεία και ξεκίνησε η αναζήτηση των δραστών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την επομένη ιδιοκτήτες των τάφων αντιλήφθηκαν πως είχαν σημειωθεί και άλλες αρπαγές καντηλιών. Κλοπες οι οποίες διαπιστώθηκαν σήμερα το πρωί!

Οι δημότες είναι αγανακτισμένοι και ζητούν περισσότερη αστυνοόμευση, καθώς όπως λένε είναι απροστάτευτοι. Μάλιστα ο κ. Ανδρεαδάκης, μιλώντας στο ekriti.gr λέει πως η κατάσταση έχει επιδεινωθεί από τη στιγμή που το Αστυνομικό Τμήμα Καστελίου, υποβιβάστηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, καθώς το προσωπικό που υπηρετεί εκεί, δεν φτάνει ούτε για να καλύψει βασικές υπηρεσίες!

«Το πρόβλημα στα χωριά μας είναι πολύ έντονο και κάτι πρέπει να γίνει», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρεαδάκης

Send this to a friend