Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αιφνίδια έφοδος στις φυλακές Αυλώνα - Βρήκαν αυτοσχέδια όπλα και σπαθιά

Στις φυλακές Αυλώνα «χτύπησε» αυτήν τη φορά η νεοσύστατη ομάδα της Αστυνομίας, η οποία είχε βγάλει «λαβράκια» από τον Κορυδαλλό.

Στις φυλακές Αυλώνα «χτύπησε» αυτήν τη φορά η νεοσύστατη ομάδα της Αστυνομίας, η οποία είχε βγάλει «λαβράκια» από τον Κορυδαλλό.

Έφοδο σε πολλά κελιά των φυλακών Αυλώνα έκανα στελέχη της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών, πιάνοντας στον «ύπνο» τους κρατούμενους.

Όπως αναφέρει το cnn.gr, πάνοπλοι αστυνομικοί, μαζί με την ειδική ομάδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, έκαναν «φύλλο και φτερό» τα κελιά των κρατουμένων και εντόπισαν το μικρό οπλοστάσιο, το οποίο πιθανολογούν ότι θα χρησιμοποιούσαν σε μία επόμενη συμπλοκή.

Συγκεκριμένα, στα κελιά βρήκαν πάνω από 20 αυτοσχέδια σπαθιά και μαχαίρια, 19 λοστούς και οκτώ αυτοσχέδια σουβλιά. Επίσης, εντόπισαν «φιξάκια» ηρωίνης και κάνναβης.

Το τελευταίο διάστημα, στις φυλακές Αυλώνα είχαν γίνει συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων και μάλιστα σε ένα από τα περιστατικά, είχαν τραυματιστεί και σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Η Ομάδα Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών (ΟΑΕΕ) συστάθηκε πριν από λίγους μήνες και είναι η πρώτη φορά που κάνει επιχείρηση σε άλλη φυλακή πέραν του Κορυδαλλού.

Σε έφοδο που είχε γίνει την προηγούμενη Παρασκευή στις φυλακές Κορυδαλλού, είχαν εντοπιστεί αυτοσχέδια μαχαίρια, σουβλιά, κινητά και ένα ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Send this to a friend