Αθήνα

9 oC

σποραδικές νεφώσεις

Μεγάλη προσοχή! Ακινητοποιημένα τα τρένα λόγω 24ωρης απεργίας του ΟΣΕ

24ωρη απεργία των εργαζομένων στον ΟΣΕ σήμερα Παρασκευή. Τα τρένα τραβούν χειρόφρενο και τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν και πάλι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η 24ωρη απεργία στον ΟΣΕ γίνεται καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ) αντιδρά στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων. Στις 09:30 το πρωί τοι εργαζόμενοι θα κάνουν και συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ.

Λόγω της 24ωρης απεργίας στον ΟΣΕ, θα καταργηθούν όλες οι επιβατικές και εμπορικές αμαξοστοιχίες εκτός των:

-600, 601 που θα κυκλοφορήσουν μετά τη λήξη της 24ωρης απεργίας(Παρασκευή προς Σάββατο) από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, χωρίς τα διδάπεδα οχήματα μεταφοράς αυτοκινήτων.
-Οι διεθνείς επιβατικές αμαξοστοιχίες 360/361 μεταξύ Θεσσαλονίκης–Στρυμώνα-Προμαχώνα- Κουλάτα – Θεσσαλονίκη  και 334/335 μεταξύ Θεσσαλονίκης – Ειδομένης – Γευγελή – Θεσσαλονίκης, θα εκτελεστούν με λεωφορεία.
-Επίσης δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στο  τμήμα Δ.Πλακεντίας – Αεροδρόμιο. Επιβάτες με προορισμό το αεροδρόμιο μπορούν να εξυπηρετούνται  μέσω των λεωφορειακών γραμμών Χ94 και Χ95  από τους σταθμούς Σύνταγμα , Εθνική Αμυνα και Νομισματοκοπείο και Χ97 από Ελληνικό.

Send this to a friend