Αθήνα

15 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γιώργος Καραϊβάζ: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΛΛΑΔΑ

Ακόμη ένα κήρυγμα… αγάπης και αλληλεγγύης στους πρόσφυγες από τον Σεραφείμ!

“Καρφιά” στους πρόσφυγες που έρχονται στην Ελλάδα έριξε για ακόμη μια φορά ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, μιλώντας στην εκπομπή του «Mega», στην «Ανατροπή»

“Καρφιά” στους πρόσφυγες που έρχονται στην Ελλάδα έριξε για ακόμη μια φορά ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, μιλώντας στην εκπομπή του «Mega», στην «Ανατροπή».

[adsense]

«Μπροστά στο θέαμα παιδιών, μητέρων, ηλικιωμένων ανθρώπων υπάρχει η συναισθηματική που ασφαλώς δεν μας αφήνει αδιάφορους. Όλοι συγκινούμαστε από αυτές τις εικόνες. Υπάρχει όμως και η ορθολογική ανάγνωση που λέει ότι 1.000.000 άνθρωποι πέρασαν από την Ελλάδα και πήγαν στις άλλες χώρες της ΕΕ. Όλα αυτά είναι παράγωγα της άφρονος ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ που δημιούργησε πολέμους, εμφυλίους και διέλυσε χώρες» τόνισε ο Μητροπολίτης Πειραιώς.

Εξάλλου, όπως ανέφερε ο ίδιος: «Οι Μαροκινοί περνάνε όλη τη βόρεια Αφρική και φτάνουν στο Καστελόριζο γιατί γνωρίζουν πως εδώ θα πάρουν χαρτί για να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Κοινή συνισταμένη σε όλα αυτά είναι πως όλοι αυτοί είναι Μουσουλμάνοι. Υπάρχει κίνδυνος για την Ευρώπη από αυτό το γεγονός. Το Ίσλαμ δεν είναι μια θρησκεία που δέχεται το διαφορετικό. Στο Ισλαμ ο θεός είναι το Κοράνι. Το πρόβλημα δεν είναι ανθρωπιστικό είναι οντολογικό».

Γιώργος Καραϊβάζ: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο (ΒΙΝΤΕΟ)
Γιώργος Καραϊβάζ: Οι πρώτες εικόνες των δύο εκτελεστών του – Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο
Κηδεία Καραϊβάζ: «Ράγισαν και οι πέτρες» όταν ο γιος του έβαλε το γνωστό ζεϊμπέκικο «Το βουνό» (vid)
«Ραγίζει καρδιές» η αδερφή του Γ. Καραϊβάζ: «Ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή;»
Γαύδος: Φοιτήτρια σκοτώθηκε στο μοιραίο τροχαίο – Σοκάρει το γιατί βρισκόταν στο νησί
Γιάννενα: Παραπάτησε στη σκάλα την ώρα που μετέφερε μία λεκάνη με χόρτα και σκοτώθηκε – Το δραματικό φινάλε μιας δύσκολης ζωής