
ΕΛΛΑΔΑ
Άλιμος: Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών γύρω από την υπόθεση με το βρέφος που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών χθες (14.05.25) στον Άλιμο, ενώ λίγο πριν η 43χρονη γιαγιά του είχε καταγγείλει την αρπαγή του από έναν άνδρα σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Αθήνας.
Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον δράστη, που άρπαξε χθες το βρέφος σε σούπερ μάρκετ στην Ομόνοια, και στη συνέχεια το εγκατέλειψε δίπλα σε κάδο στον Άλιμο, έφερε στη δημοσιότητα το Mega και η εκπομπή Live News.Πρόκειται για φωτογραφία, που προέκυψε από το βιντεοληπτικό υλικό του σούπερ μάρκετ στην Ομόνοια, και αποτυπώνει τον άνδρα να βγαίνει με το μωρό, αφού αρχικά είχε μπει με τη γιαγιά του παιδιού. Ο άνδρας έχει μαύρα γυαλιά «καθρέφτη» πάνω στο κεφάλι του, είναι μελαχρινός, μικρός σε ηλικία, γύρω στα 40, φοράει κοντομάνικη μπλουζάκι και τζιν παντελόνι, ενώ έχει περασμένο ένα μαύρο τσαντάκι.
<>
Άλιμος: Ποινική δίωξη στη γιαγιά του βρέφους για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, ασκήθηκε σε βάρος της γιαγιάς του βρέφους που εντοπίστηκε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων το απόγευμα της Τετάρτης στον Άλιμο
Η ίδια παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο, ενώ μαζί της είναι και η μητέρα του βρέφους, η οποία ωστόσο δεν έχει συλληφθεί.
Από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία προκύπτει ξεκάθαρη αρπαγή από έναν μελαμψό άνδρα όπως έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ στην οδό Αιόλου στην Ομόνοια. Η γιαγιά του παιδιού φαίνεται ότι καθόταν έξω από το σούπερ μάρκετ μαζί με το βρέφος όταν ο άνδρας την προσέγγισε. Όταν η γυναίκα κατευθύνθηκε προς τις πάνες, ο δράστης άρπαξε το βρέφος από το καρότσι και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Άλιμος: Εμπορία οργάνων εξετάζει η ΕΛΑΣ μετά την υπόθεση με το βρέφος
Όλα τα σενάρια εξετάζει διεξοδικά η Ελληνική Αστυνομία με την υπόθεση του εγκαταλελειμμένου βρέφους, με την κατάθεση της γιαγιάς να έχει πολλά «κενά».
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, από την ΕΛΑΣ εξετάζονται δύο σενάρια, σχετικά με το κίνητρο του δράστη, ο οποίος πήρε μαζί του το έξι μηνών βρέφος και στη συνέχεια το παράτησε μέσα σε μία σακούλα, δίπλα από κάδο απορριμμάτων.
Συγκεκριμένα, το πρώτο είναι να πήρε το μωρό λόγω διαστροφικών τάσεων, πριν ίσως μετανιώσει για την πράξη του.
Το δεύτερο, και πλέον επικρατές, είναι το συμβάν να ήταν μέρος μίας «αγοραπωλησίας», στο πλαίσιο είτε εμπορίας οργάνων, ή του ίδιου του βρέφους.
Ροή Ειδήσεων
23/06/2025 | 18:40
Ο Πούτιν χαρακτήρισε τα πλήγματα κατά του Ιράν «απρόκλητη επίθεση» χωρίς καμία «αιτιολογία»
23/06/2025 | 18:30
Αντίστροφη μέτρηση για ιρανικό πλήγμα κατά αμερικανικών στόχων – Εντολή εκκένωσης της Τεχεράνης από το Ισραήλ

23/06/2025 | 18:30
Μαρία Ένεζλη για το κόψιμο του Κώστα Τσουρού: «Πλέον δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση»
23/06/2025 | 18:20
Σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν: Ατελείωτος ο χείμαρρος παραπληροφόρησης και ψευδών ειδήσεων στα κοινωνικά δίκτυα
23/06/2025 | 17:50
Π. Ρουμελιώτης: Εάν κλείσουν τα Στενά του Ορμούζ, θα δούμε τιμές στο πετρέλαιο στα 140 ή 150 δολάρια το βαρέλι (audio)
23/06/2025 | 17:40
Καταδικάζει ο Οικουμενικός Πατριάρχης την τρομοκρατική επίθεση σε ελληνορθόδοξη εκκλησία της Συρίας
23/06/2025 | 17:20
Γάζα: Συνεχίζεται το αιματοκύλισμα των πεινασμένων και εκτοπισμένων – Σοβαρές ελλείψεις στα νοσοκομεία
23/06/2025 | 17:10
Δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα του ουρανού που κατέγραψε το επαναστατικό τηλεσκόπιο Vera Rubin

23/06/2025 | 17:08
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χίος: Μαίνεται η φωτιά, αλλεπάλληλα μηνύματα από το 112 – Πέντε πυρκαγιές ξέσπασαν από χθες

22/06/2025 | 10:00
Ξεσπά ο Χρήστος Μενιδιάτης για τη Γλυκερία: «Με ποια λογική μπερδεύουμε τη μουσική με την πολιτική;»
22/06/2025 | 10:47
Ρύθμιση ΥΠΕΝ: Η λύση για τη δόμηση σε μικρούς οικισμούς – Απαντήσεις σε 10 «καυτά» ερωτήματα

22/06/2025 | 13:00
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχω κάνει ελάχιστα πράγματα, βρίσκομαι σε αναμονή των εξελίξεων»
22/06/2025 | 06:51
Διάγγελμα Τραμπ: Εξαλείψαμε πλήρως τους στόχους στο Ιράν – Για 40 χρόνια λένε «θάνατο στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ»
22/06/2025 | 10:50
Κατερίνα Λιόλιου: «Αν θέλω να βγω έξω με τον άνθρωπό μου, να του δώσω μια αγκαλιά κι ένα φιλί, πλέον δεν θα το σκεφτώ»
22/06/2025 | 13:40
Αυτόνομα θαλάσσια οχήματα φιλοδοξούν να αλλάξουν την επιστημονική έρευνα σε δύσκολα περιβάλλοντα, όπως του Κολούμπου στη Σαντορίνη
22/06/2025 | 23:40
Μετακίνηση B-2 στο Γκουάμ: Η κίνηση αντιπερισπασμού που προηγήθηκε του βομβαρδισμού των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων

22/06/2025 | 11:50