• Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου
  • 19:36

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Άμα σε θέλει! Άλλαξε πρακτορείο και κέρδισε τα 4,7 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ- Έπαιζε επαναλαμβανόμενα το ίδιο δελτίο για 2 χρόνια

«Ραντεβού» με το Τζόκερ κάθε εβδομάδα έδινε επί 2 χρόνια ο μεγάλος νικητής από την Ξάνθη, ο οποίος… δικαιώθηκε για την επιμονή και την υπομονή του και κέρδισε την περασμένη Κυριακή το μεγάλο τζακ ποτ των 4,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο παίκτης έπαιζε επαναλαμβανόμενα το ίδιο δελτίο μόνο στην κλήρωση της Κυριακής. Οι αριθμοί ήταν επιλογής της συντρόφου του, η οποία του υπενθύμιζε κάθε εβδομάδα να πάει στο πρακτορείο ΟΠΑΠ της γειτονιάς του για να παίξει Τζόκερ. Την Κυριακή 3 Ιουνίου, ωστόσο, αποφάσισε να επισκεφθεί ένα άλλο πρακτορείο, το «ναό της τύχης» όπως το αποκάλεσε, αφού είχε μάθει ότι πρόσφατα σε εκείνο το κατάστημα κάποιος κέρδισε 100.000 ευρώ στο λαχείο.

Το βράδυ της Κυριακής δεν παρακολούθησε την κλήρωση του Τζόκερ. Το πρωί της Δευτέρας, όταν πληροφορήθηκε ότι το τυχερό δελτίο είχε παιχτεί στην Ξάνθη έσπευσε να ελέγξει τους αριθμούς που κληρώθηκαν και το δελτίο του. Χρειάστηκε να κοιτάξει πολλές φορές τους τυχερούς αριθμούς μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι ήταν ο μοναδικός νικητής που κέρδιζε 4.720.041 ευρώ.

Send this to a friend