ασθενείς βροχοπτώσεις

Ανακοίνωση «άδειασμα» ΠΟΑΣΥ στον Μπαλάσκα για τα «σκουπίδια των Εξαρχείων»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αδειάζει τον Σταύρο Μπαλάσκα και τις δηλώσεις του για τα “σκουπίδια στα Εξάρχεια”.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η ΠΟΑΣΥ συνεχίζει να εκφράζει την αλληλεγγύη της στην κοινωνία: «Ο σεβασμός στην προσωπικότητα του ανθρώπου, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, ιδιότητας ή οτιδήποτε άλλου, είναι αδιαπραγμάτευτος».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η Ομοσπονδία μας, με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εκπροσώπηση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. από τον Αντιπρόεδρο Θεμάτων Μελετών – Επιμόρφωσης Αστυνομικών, διευκρινίζει ότι στο δημόσιο λόγο την εκπροσωπούν αποκλειστικά και μόνο ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας αυτής (άρθρο 22 παρ. 4 του Καταστατικού της Π.Ο.ΑΣ.Υ.).

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τις σημερινές δηλώσεις για τις επιχειρησιακές ενέργειες στα Εξάρχεια, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων τονίζει, για μια ακόμα φορά, ότι διαχρονικά έχει εκφράσει και συνεχίζει να εκφράζει την αλληλεγγύη της στην κοινωνία. Ο σεβασμός στην προσωπικότητα του ανθρώπου, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, ιδιότητας ή οτιδήποτε άλλου, είναι αδιαπραγμάτευτος!

Τέλος, γνωρίζουμε ότι, οι απόψεις που διατυπώθηκαν δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση την Ομοσπονδία μας, πολλώ δε μάλλον τους Έλληνες αστυνομικούς που δείχνουν καθημερινά και αδιαμφισβήτητα το ανθρώπινο πρόσωπό τους και ως εκ τούτου, άμεσα θα συγκληθούν τα αρμόδια πειθαρχικά όργανά της.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος