Αποκάλυψη Καρσιώτη για δολοφονία Καραϊβάζ: Ο γιος του πλησίασε μέσα από τους αστυνομικούς στο σημείο

ΕΛΛΑΔΑ

Οργισμένη ανακοίνωση ΔΣΑ για την κατάσταση στην ΑΣΟΕΕ: Ζητάει από την Εισαγγελία να παρέμβει

Την παρέμβαση της εισαγγελίας για την κατάσταση στην ΑΣΟΕΕ ζητεί με ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Η ανακοίνωση του ΔΣΑ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, με απόφαση που ελήφθη κατά πλειοψηφία από το Διοικητικό του Συμβούλιο,  εκφράζει την έντονη ανησυχία του για όσα απαράδεκτα συμβαίνουν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά και σε άλλους Πανεπιστημιακούς χώρους. Η επικράτηση της ανομίας στους χώρους αυτούς, οφειλόμενη κατά κύριο λόγο στην παντελή αδιαφορία του οργανωμένου κράτους, δεν εξευτελίζει μόνο και απαξιώνει την δημόσια ανώτατη εκπαίδευση στη χώρα μας, αλλά αντιστρατεύεται τον ίδιο τον πυρήνα λειτουργίας μιας συντεταγμένης Πολιτείας. Οι διάφορες δε καινοφανείς θεωρίες που μεταθέτουν τις ευθύνες στην πανεπιστημιακή κοινότητα ή ακόμη και στους φοιτητές είναι απαράδεκτες, ξένες προς τον νομικό μας πολιτισμό και οδηγούν σε επικίνδυνες ατραπούς.

[inline_article order=”1″]

Καλούμε τα αρμόδια όργανα του κράτους, όπως και τους πολιτικούς προϊσταμένους των, αλλά και τις εισαγγελικές Αρχές,να ασκήσουν επιτέλους άμεσα τα καθήκοντά τους.
Σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε εμείς σε κάθε αναγκαία ενέργεια ώστε να βρεθούν όλοι προ των ευθυνών τους, ιδίως αυτοί που ανέχονται και ενθαρρύνουν με την ανοχή τους την παρανομία.

Καταζητείται ο Στέφανος Χίος για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» για τον Καραϊβάζ
Καραϊβάζ: Tα δύο σενάρια της ΕΛ.ΑΣ. για το συμβόλαιο θανάτου- Τι περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες
Η συγκινητική απάντηση Καραϊβάζ στο messenger – Τι είχε γράψει δίνοντας θάρρος σε αστυνομικό (ΕΙΚΟΝΑ)
«Προφητικό» ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβαζ για την ελληνική μαφία (ΒΙΝΤΕΟ)