• Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου
  • 07:53

Αθήνα

10 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ανατροπή στην υπόθεση κακοποίησης της 12χρονης στη Μάνη – Νέα μαρτυρία «καίει» τον παππού της

Μια νέα μαρτυρία «καίει» τον παππού της 12χρονης στη Μάνη, που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ιερέα, με το κορίτσι να παραμένει στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, κάτοικος της περιοχής κατέθεσε τι του είπε ο παπάς για τον παππού του ανήλικου κοριτσιού, ενώ με βάση τη νέα μαρτυρία η γιαγιά γνώριζε τι συνέβαινε…

Από την πλευρά του ο 55χρονος παπάς, του οποίου οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες, έχοντας προφυλακιστεί, κάνει λόγο για προκατασκευασμένες και κατευθυνόμενες μαρτυρίες της μικρής!

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του «ΑΝΤ1» η νέα μαρτυρία για την υπόθεση του κοριτσιού στη Μάνη που συγκλόνισε τη χώρα, φαίνεται να βάζει και πάλι στο κάδρο των ευθυνών τον παππού του ανήλικου κοριτσιού. Υπενθυμίζεται ότι η κόρη του ιερέα είχε πει ότι τής είχε εκμυστηρευτεί η 12χρονη ότι τήν είχε «πειράξει» ο παππούς της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σύμφωνα με αυτή τη μαρτυρία κάτοικος της περιοχής κατέθεσε τα όσα του είχε πει ο ιερέας στη Μάνη: «Μου είπε κοίτα να δεις που ο παππούς έχει κάνει πράγματα στη μικρή, ότι την έβαζε στα πόδια του, δεν φορούσε ρούχα ούτε ο παππούς ούτε και η μικρή και ότι η γιαγιά του γνώριζε».

Ο ιερέας που είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση στην Μάνη αρνείται κάθε κατηγορία. Υπενθυμίζεται πως κάνει λόγο για προκατασκευασμένες και κατευθυνόμενες μαρτυρίες της μικρής και υποστηρίζει πως είχε πολύ καλές σχέσεις μαζί της ακόμη και όταν το κοριτσάκι φιλοξενήθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Ο αδερφός της μικρής τα πήγαινε καλά με τον ιερέα και κάποιες φορές όταν έπινε ο ιερέας απλά του γκρίνιαζε. Ήθελε να μείνει με τον παπά η μητέρα του και ευχόταν να πάνε όλα καλά και για την αδερφή του γιατί ασχολείται μαζί τους ο ιερέας και το παιδί θα πήγαινε σχολείο. Δεν πιστεύω ότι έχει κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται», υπογραμμίζει η νέα μαρτυρία.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του ιερέα από τη Μάνη, Νίκος Ιωάννου, υποστηρίζει πως «θεωρώ πως σιγά – σιγά έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται τα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την ατράνταχτη αθωότητα του εντολέα μου».

Send this to a friend