Αθήνα

20 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ανοίγουν στόματα για Σώρρα! Απειλές, βιαιοπραγίες και… τελετές καταγγέλλουν πρώην οπαδοί του

Ανοίγουν στόματα για Σώρρα! Απειλές, βιαιοπραγίες και… τελετές καταγγέλλουν πρώην οπαδοί του

Σωρηδόν έρχονται οι αποκαλύψεις για την οργάνωση Σώρρα μετά τη δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχολόγου Θώμης Κουμπούρα από τον 39χρονο Χρήστο Μπαλαντίνα, καθώς πλέον ανοίγουν πολλά στόματα.

Ειδικότερα, πρώην μέλη της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα “Ελλήνων Συνέλευση” καταγγέλλουν εκβιασμούς, απειλές και βιαιοπραγίες από και μάλιστα από τον ίδιο τον δράστη του φόνου.

Όπως μεταφέρει ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος για το thetoc.gr αν επιβεβαιωθούν όσα καταγγέλλονται, η οργάνωση μοιάζει να λειτουργεί περισσότερο ως μια εγκληματική και παραθρησκευτική οργάνωση, με απειλές για όσους θελήσουν να αποχωρήσουν και τελετές που μοιάζουν παγανιστικές.

Μια γυναίκα που ήταν μέλος της οργάνωσης καταγγέλλει μεθόδους υποκόσμου με εκβιασμούς και ναρκωτικά. Η ίδια όταν αποφάσισε να αποχωρήσει δέχθηκε απειλές για βιαιοπραγία εις βάρος της από τον Χρήστο Μπαλαντίνα.

Ένας άνδρας, μέλος της “Ελλήνων Συνέλευσης” καταγγέλλει στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ότι όταν αποφάσισε να αποχωρήσει, δέχθηκε απειλές από τον ίδιο τον Χρήστο Μπαλαντίνα, ο οποίος ζήτησε μάλιστα τη δολοφονία του. Ο ίδιος άνθρωπος δηλώνει ότι στην οργάνωση υπάρχουν 3.500 έως 4.000 μέλη και κάνει λόγο για όρκους που δίνονται από τα νέα μέλη και για ιεροτελεστίες που μοιάζουν με παγανιστικής ή και σατανιστικές τελετές.

Άνθρωποι αφελείς ή απελπισμένοι με την οικονομική κατάσταση και τους πολιτικούς, προσέφεραν χρήματα ως μηνιαία συνδρομή στην οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα, ακόμη και διαμερίσματα για να γίνουν γραφεία της.

Πηγή, φώτο: thetoc.gr

Send this to a friend