• Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου
  • 04:10

Αθήνα

5 oC

αίθριος καιρός

Ανυπόμονος ο Άκης: «Εχει αγωνία, από τις 7 το πρωί με ρωτάει πότε θα βγει», λέει ο δικηγόρος του (ΒΙΝΤΕΟ)

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να αποφυλακιστεί ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος και, όπως είπε ο δικηγόρος του, από τις 7 το πρωί τον ρωτάει πότε θα έρθει αυτή η ώρα. 

Ο συνήγορος του πρώην υπουργού, Ιωάννης Παγορόπουλος σε δηλώσεις του έξω από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού είπε μεταξύ άλλων:  «Είναι η τελευταία πράξη του δράματος, σε μια ώρα ο Τσοχατζόπουλος θα είναι ελεύθερος και θα συνεχίσει την νοσηλεία του σε κάποιο άλλο ίδρυμα, ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Πρώτα θα πάει σπίτι του, αλλά επειδή είναι ασθενής, τις επόμενες ημέρες θα οργανωθεί σε ένα ιδιωτικό επίπεδο, δεν βγήκε για διακοπές.

Αν ο Τσοχατζόπουλος έμενε λίγο παραπάνω δεν ξέρω τι θα συνέβαινε. Εχει ανεπάρκεια στην καρδιά και πάθαινε συνεχή λιποθυμικά σοκ. Δεν περίμενα την εν λόγω απόφαση, ήταν μια γενναία υπόθεση και πραγματικά υπάρχει ελληνική δικαιοσύνη».

Ο συνήγορος του Ακη Τσοχατζόπουλου Ιώανννη Νικολάου μίλησε για τη διάθεση του πρώην υπουργού«Έχει σηκωθεί από τις 7 το πρωί, έχει αγωνία για να βγει, η υγεία του είναι επιβαρυμένη, η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή. Η αγωνία του είναι πότε θα έρθουμε για να τον βγάλουμε».

Send this to a friend