Αθήνα

28 oC

αίθριος καιρός

«Αφού ο ακροδεξιός Καμμένος δε μας ακολούθησε στο… σπίτι»: Στο ΑΤ ο εκδότης του Φιλελεύθερου μετά τη μηνυτήρια αναφορά Καμμένου

Με μία ανάρτησή του στο Facebook ο εκδότης της εφημερίδας "Φιλελεύθερος", Θανάσης Μαυρίδης έκανε γνωστό ότι στις 17:00 θα βρεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. 

Τη σύλληψη των υπευθύνων της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», αλλά και άλλων συντακτών που υπέγραψαν ένα δημοσίευμα για το προσφυγικό και το φαγοπότι που καταγγέλλεται αναφορικά με τα ευρωπαϊκά κονδύλια που «χάθηκαν» στη Μόρια ζήτησε ο Πάνος Καμμένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Θεωρώντας ότι θίγεται από το εν λόγω δημοσίευμα, ο υπουργός Άμυνας υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά κατά των δημοσιογράφων και υπευθύνων της εφημερίδας, όπως πράγματι του δίνει δικαίωμα ο νόμος. Ο ίδιος νόμος, επίσης, προβλέπει την αυτόφωρη διαδικασία, καθώς αποτελεί κατάλοιπο της μεταξικής δικτατορίας, από τη δεκαετία του '30, όμως συνηθίζεται λόγω του αναχρονιστικού του χαρακτήρα σιωπηρά να μην ακολουθείται η συγκεκριμένη διάταξη και να προχωρεί η τακτική διαδικασία.

Send this to a friend