Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Απίστευτες εικόνες με την κοκαΐνη στο Εκουαδόρ - Νόμιζε ότι θα μεταφέρει… κακάο, υποστηρίζει ο γιος της αστρολόγου

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαϊνης στο Εκουαδόρ της Λατινικής Αμερικής με  την ελληνική αστυνομία να προχωρά σε τρεις συλλήψεις.

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαϊνης στο Εκουαδόρ της Λατινικής Αμερικής με  την ελληνική αστυνομία να προχωρά σε τρεις συλλήψεις.

Οι 3 συλληφθέντες την ερχόμενη Δευτέρα θα οδηγηθούν ενώπιον της 3ης Ειδικής Ανακρίτριας και οι Αρχές θεωρούν ότι επρόκειτο για ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, που ετοιμαζόταν να μεταφέρει τεράστιες ποσότητες κοκαΐνης από τον Ισημερινό στην Αυστραλία.

Ανάμεσα τους βρίσκεται ο και γιος γνωστής αστρολόγου, ο οποίος φέρεται να υποστήριξε πως ταξίδεψε στο Εκουαδόρ για να μεταφέρει κακάο και άτομα που συνάντησε στο Εκουαδόρ του ζήτησαν να φωτογραφίσει ένα σκάφος και να δώσει τις φωτογραφίες στον αλβανικής καταγωγής συγκατηγορούμενο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, ανέφερε ότι τον πίεζαν να βρει δικηγόρο και να τους φτιάξει «ελληνικά χαρτιά», ωστόσο όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, άρχισε να απομακρύνεται από τα συγκεκριμένα πρόσωπα, καθώς υποψιάστηκε ότι δε θα μετέφεραν κακάο με το συγκεριμένο σκάφος αλλά κοκαΐνη.

Ο δικηγόρος του Σπύρος Βλάσης υποστήριξε ότι δεν προκύπτει από πουθενά εμπλοκή του και πως ο ρόλος του ήταν βοηθητικός και δεν γνώριζε τίποτα για κοκαΐνη. Φέρεται να υποστηρίζει πως μετέβη στο Εκουαδόρ για επιχειρηματικούς σκοπούς και συγκεκριμένα για την μεταφορά κακάο.

Τα Μέσα στο Εκουαδόρ μετέδωσαν εικόνες από τις τεράστιες ποσότητες κοκαϊνης που βρέθηκαν στο επίμαχο σκάφος:Send this to a friend