Αθήνα

8 oC

σποραδικές νεφώσεις

Απίστευτο! Απομακρύνουν τον Μανώλη Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Απίστευτο! Απομακρύνουν τον Μανώλη Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Σε μια επί της ουσίας υποβάθμιση του Μανώλη Σφακιανάκη προέβη ο νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, κρίνοντας μεν διατηρητέο στο βαθμό του υποστρατήγου τον Σφακιανάκη, αλλά απομακρύνοντάς τον από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

[adsense]

Πρόκειται για μια θέση και μια υπηρεσία που ο ίδιος ο κ. Σφακιανάκης με το έργο του και την σταδιοδρομία του ανέδειξε τα τελευταία 20 χρόνια για αυτό και η εν λόγω κίνηση προκαλεί μεγάλες απορίες…

Ο κ. Σφακιανάκης, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σπυρόπουλος στον ΣΚΑΪ, σύμφωνα με κατεπείγον σήμα που υπογράφεται από τον νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα, μετακινείται σε μία… ανενεργή υπηρεσία, τον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ως προϊστάμενος. Ουσιαστικά πρόκειται για μία κίνηση υποβάθμισης, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως η συγκεκριμένη μετακίνηση ήταν μη αναμενόμενη και απροσδόκητη.

[adsense]

Μάλιστα, από πηγές από το «περιβάλλον» του κ. Σφακιανάκη, που επικαλείται ο Π. Σπυρόπουλος, πρόκειται για μια «παράξενη μεθόδευση τοποθέτησής του σε άλλη υπηρεσία, την οποία ο κ. Σφακιανάκης δεν αποδέχεται και θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να αποτρέψει αυτή την μετακίνηση».

Send this to a friend