• Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου
  • 03:48

Αθήνα

21 oC

αίθριος καιρός

Απίστευτο - Ληστές επιστρατεύουν μέχρι και drone για τα σπίτια που έχουν βάλει στο μάτι

Σε άλλο επίπεδο έχουν πάει… οι επίδοξοι κακοποιοί στα βόρεια προάστια καθώς επιστρατεύουν μέχρι και drone προκειμένου να κατασκοπεύσουν τα σπίτια που έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Σε άλλο επίπεδο έχουν πάει… οι επίδοξοι κακοποιοί στα βόρεια προάστια καθώς επιστρατεύουν μέχρι και drone προκειμένου να κατασκοπεύσουν τα σπίτια που έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Οδηγώντας στα όρια, οι αστυνομικοί της άμεσης δράσης καταδιώκουν τους αδίστακτους ληστές που εδώ και μέρες σαρώνουν τα βόρεια προάστια. Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης έκαναν ληστρική επιδρομή στην περιοχή της Άνοιξης.

«Τι να πω ότι δεν υπάρχει κράτος, αστυνομία, εδώ έχουν κατακλέψει όλα τα σπίτια» λέει κάτοικος μιλώντας στο STAR.

Σε ένα σπίτι στην οδό Πηνελόπης στην Άνοιξη, προσπάθησαν να μπουν κλοτσώντας αρχικά την πόρτα ασφαλείας. Δεν μπόρεσαν να τη ρίξουν και στράφηκαν στη σιδεριά του παραθύρου, χωρίς και πάλι να τα καταφέρουν. Όμως δεν το έβαλαν κάτω, παρά τον σκύλο φύλακα που ήταν στην αυλή. Οι διαρρήκτες αφού απέτυχαν να μπουν από την κεντρική είσοδο με βαριοπούλες ξήλωσαν το μεταλλικό στόρι της μπαλκονόπορτας.

Τις τελευταίες μέρες μία από τις σπείρες ακολουθεί κατά γράμμα την εξέλιξη της τεχνολογίας. Οι ληστές δεν κοιτάνε πια κρυφά πίσω από την μάντρες αλλά σηκώνουν drone για να έχουν πλήρη εικόνα των χώρων του σπιτιού που βάζουν στo στόχαστρο.

Σε αυτό το σπίτι, ο ιδιοκτήτης από τις πολλές διαρρήξεις, αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τα ξύλινα παντζούρια με μεταλλικές πλάκες.

Tην μια φορά έσπασαν το τζάμι, μπήκαν μέσα, έφαγαν, ήπιαν, ακόμη και ουίσκι, κοιμήθηκαν.

«Είναι το σπίτι μου εδώ και φοβάμαι. Ύστερα από 50 χρόνια να μην μπορείς να μείνεις στο σπίτι σου γιατί έφτασες τα 70 έλεος» είπε ο κάτοικος.

Send this to a friend