• Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου
  • 11:27

Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Απλά άναψε το λαμπατέρ» -Συγκλονίζει ο πατέρας του 16χρονου που πέθανε από ηλεκτροπληξία

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία στην Κρήτη από τον θάνατο ενός 16χρονου παιδιού από ηλεκτροπληξία.

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία στην Κρήτη από τον θάνατο ενός 16χρονου παιδιού από ηλεκτροπληξία.

Πιο συγκεκριμένα, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στην περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ο άτυχος νεαρός προσπαθούσε να αλλάξει μια λάμπα στο γραφείο του. Ωστόσο, ο πατέρας του 16χρονου έλυσε την σιωπή του αναφέροντας ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Στην προσπάθειά του να «αποκαταστήσει την αλήθεια» όπως σημείωσε, ο πατέρας του 16χρονου περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του γιου του, που έφυγε άδικα τόσο νωρίς από ηλεκτροπληξία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο neakriti.gr, είπε: «Ο γιος μου δεν προσπάθησε να αλλάξει κάποια λάμπα. Το μόνο που έκανε ήταν να ανάψει το λαμπατέρ που βρισκόταν στο γραφείο του. Όπως θα μπορούσε να κάνει ο καθένας μας».

Εκτός αυτού, τόνισε ότι ο πρώτος όροφος του σπιτιού -όπου και έλαβε χώρα η τραγωδία- είναι ανακαινισμένος και όπως είναι φυσικό, διαθέτει καινούριο πίνακα ρεύματος, αλλά και ρελέ (αντιηλεκτροπληξιακό διακόπτη). Το βασικό ερώτημα όλων των οικείων προσώπων του 16χρονου είναι ένα: Γιατί δεν «έπεσε» το ρελέ ώστε να αποφευχθεί η τραγωδία.

Send this to a friend