Αθήνα

30 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η απάντηση της Αθήνας στην Τουρκία: Ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και υπεράσπισης κυριαρχίας – Τους αρχηγούς ενημερώνει ο Μητσοτάκης

ΕΛΛΑΔΑ

Από Δευτέρα, το Αθήνα- Σπάρτη θα γίνεται σε 2 ώρες!

Παραδίδεται αύριο, Δευτέρα στη 13:00 στην κυκλοφορία ο νέος οδικός άξονας Λεύκτρου – Σπάρτης, μήκους 46 χλμ., που αποτελεί τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα (Μορέας)...

Παραδίδεται αύριο, Δευτέρα στη 13:00 στην κυκλοφορία ο νέος οδικός άξονας Λεύκτρου – Σπάρτης, μήκους 46 χλμ., που αποτελεί τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα (Μορέας).

[adsense]

O νέος οδικός άξονας Λεύκτρου – Σπάρτης, μήκους 46 χλμ., αποτελεί τμήμα της οδικής παραχώρησης Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας, με την ευθύνη λειτουργίας της κοινοπραξίας Μορέα.

Με τη λειτουργία του νέου αυτοκινητόδρομου η χρονοαπόσταση μεταξύ Αθήνας και Σπάρτης μήκους 178χλμ θα μειωθεί δραστικά στις δσύο ώρες ασφαλούς και γρήγορης οδήγησης, περίπου 20 λεπτά γρηγορότερα από το υπάρχον οδικό δίκτυο. Οι ταχύτητες που θα μπορούν να αναπτύσσουν οι οδηγοί θα είναι μέχρι 130 χλμ. Το τμήμα Σπάρτη-Μεγαλό-πολη θα γίνεται σε 25 λεπτά, το Σπάρτη-Τρίπολη σε μόλις 30 λεπτά και το Σπάρτη-Καλαμάτα σε περίπου 45 λεπτά.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων (ΣΕΑ) Πελλάνας του αυτοκινητοδρόμου “Μορέας”, (πλησίον Σπάρτης) παρουσία του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη.

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται γνωστά σαλάμια!
Κορονοϊός: Τέλος και οι γάμοι μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα σε 15 συγκεκριμένες περιοχές
Βόλος: 23χρονος ζήτησε σε γάμο γυναίκα από τον… σύζυγό της
Φραγκούλης Φράγκος: Η Ελλάδα μπορεί να πετάξει το Oruc Reis έξω από την ΑΟΖ
Κορονοϊός: Σε ποιες περιοχές θα κλείνουν από σήμερα μπαρ και κέντρα διασκέδασης τα μεσάνυχτα
Ανησυχητικά νέα… Διπλασιάστηκαν οι διασωληνωμένοι με κορονοϊό σε μια εβδομάδα