Αθήνα

15 oC

αραιές νεφώσεις

Αποτροπιασμός: Με δεμένα τα πόδια πέταξαν στην βραχώδη ακτή την άτυχη φοιτήτρια στην Ρόδο για να σιγουρέψουν ότι θα πεθάνει!

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για το στυγερό με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη, στην Ρόδο.

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για το στυγερό με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη, στην Ρόδο.

O συνήγορος της οικογένειας της αδικοχαμένης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο, αποκάλυψε ότι οι συγγενείς της, μέσω του Αλέξη Κούγια ζήτησαν αναπαράσταση του εγκλήματος και κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση των δύο νεαρών που έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για την δολοφονία της, οι δράστες την έριξαν στην απόκρημνη ακτή της Ρόδου, αφού προηγουμένως της είχαν δέσει τα πόδια!

Μάλιστα, ο συνήγορος της οικογένειας Τοπαλούδη, δεν αποκλείει το κορίτσι να ήταν εν ζωή, όταν οι δράστες την πετούσαν από ύψος ώστε να βρεθεί στην θάλασσα.

Γι΄ αυτό και όπως αναφέρει της έδεσαν τα πόδια προκειμένου ακόμη κι αν ανακτούσε τις αισθήσεις της από την επαφή με το παγωμένο νερό, να μην μπορεί να αντιδράσει κι έτσι να πνιγεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των συνηγόρων της οικογένειας Τοπαλούδη έχει ως εξής:

Όπως σας είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει την υπεράσπιση του βήματος της πολιτικής αγωγής για την οικογένεια Τοπαλούδη στο άγριο έγκλημα της Ρόδου με θύμα την κόρη και αδελφή τους.

Επειδή πολλά λέγονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς τις τελευταίες ημέρες, θα προβούμε στις εξής δύο δηλώσεις:

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η πρώτη αναμφισβήτητη δήλωσή μας είναι ότι οι δράστες, πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της.

Η δεύτερη δήλωσή μας είναι ότι, όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 Ποινικού Κώδικα (προσβολή μνήμης νεκρού) να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, ΌΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται στη μνήμη της αείμνηστης κοπέλας και είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή το γραφείο μας.

Send this to a friend