• Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου
  • 18:37

Αθήνα

12 oC

ελαφρές νεφώσεις

Σοκ για οικογένεια στην Αργολίδα: Κεραυνός χτύπησε το σπίτι τους, ενώ βρίσκονταν μέσα

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία τετραμελής οικογένεια στο Ηλιόκαστρο του δήμου Ερμιονίδας στην Αργολίδα, όταν από την ξαφνική καταιγίδα που ξέσπασε, κεραυνός χτύπησε το σπίτι τους, προκαλώντας ζημιές. 

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, οι σύζυγοι με τα δυο τους παιδιά βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τους όταν η καταιγίδα χτύπησε την περιοχή του Ηλιοκάστρου. Ξαφνικά ένας τεράστιος κρότος που συνοδεύτηκε από μια τεράστια λάμψη συντάραξε συθέμελα το σπίτι και προκάλεσε τον τρόμο στα παιδιά αλλά και στους γονείς που προς στιγμήν δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί.

Όταν συνήλθαν από το σοκ διαπίστωσαν πως το σπίτι είχε χτυπήσει κεραυνός προκαλώντας σοβαρές ζημιές στη σκεπή του σπιτιού την κατάρρευση της καπνοδόχου και την εκτεταμένη βλάβη σε όλη την ηλεκτρική εγκατάσταση και σε συσκευές του σπιτιού.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως δεν υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή κάποιο αλεξικέραυνο για να τραβήξει τους κεραυνούς. Το ζευγάρι που έζησε την πραγματικά τρομακτική αυτή εμπειρία και που τώρα καλείται να καλύψει και όλα τα έξοδα από τις ζημιές, προτίθεται να καταφύγει στον συνήγορο του πολίτη και φυσικά σε δικηγόρο ώστε να καταθέσει αγωγή προς τους υπευθύνους όποιοι και αν είναι αυτοί.

Send this to a friend