Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αρναούτογλου για Χαλκιδική: «Η φονική κακοκαιρία είχε ΕΓΚΑΙΡΑ και ΕΓΚΥΡΑ προβλεφθεί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέβασε βίντεο στο Facebook στο οποίο τονίζει ότι είχε προειδοποιήσει για τη φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική.

Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέβασε βίντεο στο Facebook στο οποίο τονίζει ότι είχε προειδοποιήσει για τη φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική.

«Η αποψινή φονική κακοκαιρία είχε ΕΓΚΑΙΡΑ και ΕΓΚΥΡΑ προβλεφθεί. Περί ερωτημάτων σας όσον αφορά στην έγκαιρη πρόβλεψη της φονικής κακοκαιρίας στη βόρεια Ελλάδα! Για εκείνους που αναρωτιούνται αν η αποψινή φονική κακοκαιρία είχε ΕΓΚΑΙΡΑ και ΕΓΚΥΡΑπροβλεφθεί θα ήθελα να τους πω ότι στην ΕΡΤ 3 (και δεν είναι η πρώτη φορά) είχε ΤΟΝΙΣΤΕΙ από προχθές. Όπως και στη σελίδα μου στο facebook. Μάλιστα το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» περιέγραψα με κάθε λεπτομέρεια την εξέλιξή της. Και τόνισα την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ της, αυτό δηλαδή που συνέβη τις βραδινές ώρες. Για του λόγου το αληθές, όλα αναφέρονται στο βίντεο (Την Τετάρτη το πρωί στις 10:30) μαζί και η πιθανότητα για έντονα καιρικά φαινόμενα και την ερχόμενη Κυριακή! Ο καιρός χειμώνα – καλοκαίρι δεν έχει ωράριο για μένα φίλες και φίλοι εδώ και χρόνια τώρα.. Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου» γράφει στην ανάρτηση του ο γνωστός μετεωρολόγος.

Send this to a friend