Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

Αρνητικό στον κοροναϊό ένα από τα δύο παιδιά της 40χρονης- Στο Λονδίνο η κόρη της

Αρνητικό στον κοροναϊό διαπιστώθηκε το ένα από τα δύο παιδιά της 40χρονης τραπεζικού, που προσβλήθηκε από τον ιό.

Αρνητικό στον κοροναϊό διαπιστώθηκε το ένα από τα δύο παιδιά της 40χρονης τραπεζικού, που προσβλήθηκε από τον ιό.

Η κόρη της 40χρονης εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λονδίνο, μαζί με συμμαθητή της, όπου είχαν μεταβεί με το Κολλέγιο Αθηνών για σχολική εκδρομή.

Στο Λονδίνο η κόρη της

Στο Λονδίνο θα παραμείνουν η κόρη της 40χρονης, που βρέθηκε θετική στον κοροναϊό, αλλά και ένας ακόμη συμμαθητής της, την ώρα που τα υπόλοιπα 98 παιδιά, που είχαν πάει στην βρετανική πρωτεύουσα για εκδρομή με το Κολέγιο Αθηνών, επιστρέφουν με ειδική πτήση στην Αθήνα.

Όπως έχει κάνει γνωστό το υπουργείο Υγείας, ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα τους περιμένει, το οποίο θα τους ενημερώσει για το τι πρέπει να κάνουν και θα τους συμβουλεύσει να μείνουν σπίτι τους και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και τις επαφές με άλλα άτομα.

Σκοπός του ταξιδιού των περίπου 100 μαθητών του Κολλεγίου στην αγγλική πρωτεύουσα ήταν να επισκεφτούν πανεπιστήμια από το International Baccalaureat (IB).

Όπως ήταν αναμενόμενο δημιουργήθηκε αναστάτωση. Οι μαθητές που επέστρεφαν στο ξενοδοχείο τους χθες αργά το απόγευμα ειδοποιήθηκαν από τους συνοδούς τους ότι πρέπει να πάνε στα δωμάτιά τους και να παραμείνουν εκεί ωσότου έρθουν γιατροί για να τους εξετάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελληνικές Αρχές ήρθαν σε επαφή με τις αντίστοιχες Βρετανικές προκειμένου να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Ειδοποιήθηκε γιατρός ο οποίος επισκέφτηκε το νεαρό κορίτσι στο δωμάτιο του προκειμένου να πάρει δείγμα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο ταξίδι ειδοποιήθηκαν να παραμείνουν απομονωμένοι στα δωμάτιά τους.

Send this to a friend