• Παρασκευή, 23 Αυγούστου
  • 22:40

Αθήνα

29 oC

αίθριος καιρός

ΑΣΟΕΕ: Δακρυγόνα σε επιχείρηση-σκούπα της αστυνομίας- Επίθεση σε υποψηφίους του Μπακογιάννη

Οσμή δακρυγόνου έκανε αποπνικτική την ατμόσφαιρα στην ΑΣΟΕΕ, κατά τη διάρκεια επιχείρησης-«σκούπα» σε παράδρομο της Πατησίων από την αστυνομία.

Οσμή δακρυγόνου έκανε αποπνικτική την ατμόσφαιρα στην ΑΣΟΕΕ, κατά τη διάρκεια επιχείρησης-«σκούπα» σε παράδρομο της Πατησίων από την αστυνομία.

Όπως καταγγέλλουν φοιτητές της σχολής, λίγο μετά τις 15:00 δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν σε επιχείρηση-σκούπα κατά τοξικοεξαρτημένων στην οδό Αντωνιάδου, κάνοντας χρήση χημικών χωρίς να έχουν υπάρξει σοβαρές αντεγκλήσεις με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που βρίσκονταν στη σχολή.

Ένα δακρυγόνο, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, έπεσε στην είσοδο της σχολής, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στη σχολή να είναι αποπνικτική.

Σε κάθε περίπτωση αίσθηση προκαλεί η χρήση χημικών σε σημείο που βρίσκονται τοξικοεξαρτημένοι, των οποίων η υγεία είναι έτσι και αλλιώς επιβαρυμένη.

Επίθεση σε υποψηφίους του Μπακογιάννη

Επίθεση έξω από την ΑΣΟΕΕ, δέχθηκαν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Μπακογιάννη, Ανδρέας Κωνσταντάτος, ένας πολίτης με αναπηρία και ένας οπερατέρ. Οι τρεις βρίσκονταν στην περιοχή για ένα γύρισμα που θα αναδείκνυε τη δυσκολία της προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ στην Αθήνα.

Όμως, άτομα που σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν παρεμπόριο έξω από το πανεπιστήμιο επιτέθηκαν αρχικά λεκτικά στον πολίτη με αναπηρία και ακολούθως με πράξεις βίας. Ο κ.Κωνσταντάτος, ο νεαρός με αναπηρία και ο οπερατέρ, μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλαν μήνυση, ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Send this to a friend