• Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου
  • 00:15

Αθήνα

7 oC

αυξημένες νεφώσεις

Αυτά είναι τα μέλη της μεγάλης σπείρας που «γέμιζε» ναρκωτικά το κέντρο της Αθήνας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και βίντεο από την δραστηριότητα, 29 ατόμων, μελών εγκληματικής ομάδας που διακινούσε συστηματικά ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών μπόρεσε να εξαρθρώσει τη σπείρα, μία από τις μεγαλύτερες στη διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας, καθώς τα μέλη της πουλούσαν εκατοντάδες δόσεις καθημερινά, στην περιοχή της Ομόνοιας.

Κάποια από τα μέλη της εγκληματικής ομάδας έχουν συλληφθεί, ενώ άλλα διαφεύγουν της σύλληψης και αναζητούνται απο τους αστυνομικούς.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στην διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695537 και 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Send this to a friend