Αθήνα

24 oC

σποραδικές νεφώσεις

Αυτοί είναι οι ληστές με τα καλάσνικοφ που ξάφριζαν κοσμηματοπωλεία της Αττικής (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δημοσιεύτηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι φωτογραφίες των οκτώ ατόμων-μελών της εγκληματικής ομάδας που πραγματοποιούσε ληστείες σε κοσμηματοπωλεία με βαρύ οπλισμό και μάσκες. 

Δημοσιεύτηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι φωτογραφίες των οκτώ ατόμων-μελών της εγκληματικής ομάδας που πραγματοποιούσε ληστείες σε κοσμηματοπωλεία με βαρύ οπλισμό και μάσκες. 

Η σπείρα αποτελείται από 7 άνδρες και μια γυναίκα και διέπραττε ληστείες και κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και εξαρθρώθηκε την 20-10-2018 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής.

Αρχηγός της σπείρας είναι ένας 33χρονος Αλβανός, δραπέτης των φυλακών Τύρινθας, ο οποίος έχει καταδικαστεί συνολικά σε 71 χρόνια κάθειρξης και είχε αποδράσει το καλοκαίρι, παραβιάζοντας την άδεια που είχε λάβει.

Η λεία της σπείρας υπολογίζεται στα 800.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα μέλος της ομάδας έμπαινε πρώτος στα καταστήματα, προσποιούμενος τον πελάτη και φορούσε μάσκα σιλικόνης.

ΣΑΜΠΑΝΗ ή ΠΑΡΙΑΝΟ Κωνσταντίνο αγνώστου πατρός ή του Αθανασίου και της Μαργαρίτας, γεννηθέντα το 1994 στην Αθήνα
ΣΑΜΠΑΝΗ ή ΠΑΡΙΑΝΟ Βαλάντη ή Χρυσοβαλάντη αγνώστου πατρός ή του Αθανασίου και της Μαργαρίτας, γεννηθέντα το 1995 ή το 1996 στην Αθήνα ή στη Νίκαια ή στον Κορυδαλλό
ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεννηθέντα το 1994 στη Νίκαια
ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ Αναστασίου αγνώστου πατρός και της Ειρήνης, γεννηθέντα το 1997 στην Αθήνα
ΜΗΤΡΟΥ Ιωάννη ή Βαλάντη του Γεωργίου και της Ελπίδας, γεννηθέντα το 1984 ή 1985 ή 1988 στη Νίκαια ή στην Καλαμάτα ή στην Αθήνα
ΜΗΤΡΟΥ Χρυσοβαλάντη του Γεωργίου και της Ελπίδας, γεννηθέντα 1989 ή 1996 στη Νίκαια ή στην Αθήνα
ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ευάγγελο αγνώστου πατρός ή του Νικολάου και της Ελευθερίας, γεννηθέντα 2000 ή 2001 στον Πειραιά

Και η μη συλληφθείσα:

ΛΕΝΤΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ή ΛΕΝΤΕΡΗ ή ΛΕΝΤΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ή ΛΕΟΝΤΟΡΟΠΟΥΛΟΥ Παρασκευή ή Δήμητρα του Παναγιώτη και Γεωργίας, γεννηθείσα το 1972 στην Αχαΐα ή στην Κόρινθο

 

Send this to a friend