• Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου
  • 12:28

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αυτοί θα συντονίσουν το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό- Πήραν την άδεια από τον Δήμο Αθηναίων

Έλαβε τελικά την άδεια από το δήμο Αθηναίων η Συντονιστική Επιτροπή των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου για το συντονισμό του συλλαλητηρίου της Κυριακής.

Για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου αναφορικά με το ζήτημα της ΠΓΔΜ είχαν κατατεθεί δύο αιτήσεις, αλλά ο δήμος ζήτησε έγγραφα που να πιστοποιούν την εκπροσώπηση των σωματείων που δήλωναν οι δύο αιτούντες ότι τους υποστηρίζουν.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Νέλλη Παπαχελά ανέδειξε την Συντονιστική Επιτροπή των Παμμακεδονικών Ενώσεων, καθώς βάσει των στοιχείων που συνόδευαν την αίτηση, κρίθηκε ως πιο αντιπροσωπευτική των ενδιαφερομένων φορέων και οργανώσεων πολιτών, να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Η άδεια προβλέπει την τοποθέτηση εξέδρας στην πλατεία Συντάγματος με τους όρους και προϋποθέσεις που έχουν ήδη γνωστοποιηθεί.

Η αίτηση που δεν εγκρίθηκε είχε υποβληθεί από τον Δημήτριο Μιχάκη, ο οποίος κατά δήλωσή του εκπροσωπεί τα σωματεία «Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας», «Πολιτιστικό Οδοιπορικό», την «Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας», την «Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων» και τον σύλλογο «Οι μωμόγεροι».

Send this to a friend