• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 14:05

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αυτός είναι ο συζυγοκτόνος των Τρικάλων- Σοκάρει η μητέρα του θύματος: «Όλο την κυνηγούσε να την σφάξει»

Δημοσιεύτηκε η φωτογραφία του συζυγοκτόνου στα Τρίκαλα από την εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon.

Ο 52χρονος Κ. Μπ. μαχαίρωσε άγρια τη 45χρονη Βάια Γκανιά στην κρεβατοκάμαρα, μπροστά στα μάτια της 14χρονης κόρης του.

Διαβάστε: Θρήνος και οργή στην κηδεία της Βάιας Γκανιά- Συντετριμμένος δηλώνει τώρα ο συζυγοκτόνος

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του τη σκότωσε «σε κατάσταση βρασμού και ψυχικής ορμής»: «Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε συντετριμμένος στον κο Εισαγγελέα. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του από τον κο Ανακριτή. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι αθλία. Πρόκειται για την κορύφωση μιας οικογενειακής τραγωδίας. Εντοπίζουμε και τοποθετούμε τα αίτια με το δεδομένο της εμφανούς και αυτονοήτου αιφνίδιας υπερέντασης και έκρηξης των συναισθημάτων και του πάθους, τα οποία τον κατέκλυσαν συνεπεία των όσων με έντονο και απολύτως μειωτικό τρόπο ως οικογενειάρχη και ως άνδρα απηύθυνε σε αυτόν η εκλιπούσα. Έτσι χωρίς συνείδηση και αντίληψη, σε αυτή την κατάσταση βρασμού και ψυχικής ορμής, επήλθε η μοιραία κατάληξη. Δεν υπήρχε προμελέτη του και ούτε συνειδητή πράξη του, δηλώνει συντετριμμένος και χωρίς να μπορεί να κατανοήσει ακόμη τι έχει συμβεί.

Εκ της υπεράσπισης

Νικόλαος Αλεξίου

Στέφανος Μπέης».

Γειτόνισσα του θύματος ανέφερε στην εκπομπή Τατιάνα live ότι ο συζυγοκτόνος την είχε απειλήσει πολλές φορές να τη σκοτώσει:

«Μια φορά την κυνηγούσε με μπαλτά. Μία άλλη φορά πάλι την κυνηγούσε με το αυτοκίνητο να την πατήσει. Μία άλλη φορά είχε έρθει (η γυναίκα) στο σπίτι με μια βαλίτσα και μου ζητούσε βοήθεια. Τώρα την έπεισε να γυρίσει.. Εκείνη ήταν πολύ καλός άνθρωπος, χαρούμενη γυναίκα. Πολλές φορές την είχε χτυπήσει και έλεγε η καημένη: θα με σκοτώσει κάποια στιγμή». 

Η μητέρα του θύματος δήλωσε: «Η ζωή της πέρασε πολύ δύσκολα με αυτόν. Δεν την άφηνε. Την ζήλευε πάρα πολύ. Ήθελε να χωρίσουν από καιρό και δεν την άφηνε να χωρίσουν. Όλο την κυνηγούσε να την σφάξει, να την σκοτώσει. Ζήλευε. Εμένα η Βάια μου είπε ότι ‘θα με σκοτώσει μαμά’. Αφού δεν τα πήγαιναν καλά. Τα ξέρω. Δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά. Αυτή του είπε να χωρίσουν και δεν ήθελε. Άμα με χωρίσει θα σκοτώσω της είπε. Άμα με χωρίσεις θα σε σκοτώσω… «

Send this to a friend