Αθήνα

32 oC

ελαφρές νεφώσεις

Θλίψη για τον 24χρονο Εύζωνα που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή - Συγκινεί η τελευταία του ανάρτηση στο facebook

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του 24χρονου Εύζωνα, ο οποίος κατέρρευσε στη Μονάδα του τις βραδινές ώρες.

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του 24χρονου Εύζωνα, ο οποίος κατέρρευσε στη Μονάδα του τις βραδινές ώρες.

Σύμφωνα με το patrasevents.gr, πρόκειται για τον 24χρονο Σπύρο Θωμά που υπηρετούσε ως στρατιώτης, είχε ορκιστεί στην ΕΣΣΟ. Ο νεαρός είχε περάσει από την απαραίτητη εκπαίδευση για να γίνει Εύζωνας και υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στην πλατεία Συντάγματος.

Επίσης ήταν αθλητής μπάσκετ, προερχόταν από την ακαδημία της Παναχαϊκής και ακολούθως συνέχισε την καριέρα του στον Προμηθέα Πατρών.

Όπως αναφέρεται, πάντα ήθελε να γίνει Εύζωνας στην Προεδρική Φρουρά και στα social media έδειχνε την περηφάνια του. Μάλιστα, μία μέρα πριν χάσει τη ζωή του ανάρτησε φωτογραφία του με τη στολή και έγραφε: "Mind of a hustler. Heart of a king".

Όπως έγινε γνωστό, αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια διακομίσθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΓΕΣ: «Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΠΖ) Σ. Θ. της Προεδρικής Φρουράς, ευρισκόμενος στη Μονάδα του τις βραδινές ώρες της 21 Φεβρουαρίου 2019, αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια διακομίσθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».


Send this to a friend