Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αυτός είναι ο άνδρας που επιτέθηκε σε 12χρονη αθλήτρια Κουνγκ Φου στο Πέραμα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του άνδρα, ο οποίος επιχείρησε να βιάσει 12χρονη μαθήτρια και αθλήτρια πολεμικών τεχνών στο Πέραμα.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του άνδρα, ο οποίος επιχείρησε να βιάσει 12χρονη μαθήτρια και αθλήτρια πολεμικών τεχνών στο Πέραμα.

Ο άνδρας συνελήφθη στις 4 Ιανουαρίου στο Πέραμα, και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον IBRAHIM YOUSSEF του RIAD, που γεννήθηκε στην Αίγυπτο.

Πώς εξουδετέρωσε τον επίδοξο βιαστή

Η μικρή Ιωάννα, η οποία γνωρίζει άριστα πολεμικές τέχνες, δέχτηκε επίθεση από 25χρονο Αλγερινό μέσα στο λεωφορείο με το οποίο επέστρεφε σπίτι. Ο 25χρονος την παρακολουθούσε και μόλις κατέβηκε στην στάση, ο άντρας την ακολούθησε και σύμφωνα με την ίδια την πλησίασε και την άγγιξε στο στήθος.

Όπως ανέφερε η μαθήτρια στο Star: «Ξαφνικά με άγγιξε στο στήθος, εγώ πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικοβλημένος».

Ο νεαρός επιχείρησε να ξεφύγει, με την ασφάλεια Περάματος να τον συλλαμβάνει και τους αστυνομικούς να μένουν έκπληκτοι από τις μελανιές του στο πρόσωπο. Η Ιωάννα από τα οκτώ της χρόνια είναι αθλήτρια του Σάντα, του λεγόμενου και αγωνιστικού κουνγκ φου.

«Φοβήθηκα, πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν στο ύψος του μπαμπά μου, αλλά εγώ μέσα στην ταραχή μου δεν τον πρόσεξα, ήταν γύρω στα 24 - 25 ετών. Δεν τον είχαμε ξαναδεί στο Πέραμα πρώτη φορά δηλαδή» δήλωσε η ατρόμητη 12χρονη.

Send this to a friend