Αθήνα

10 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Λιγνάδης: «Χρησιμοποιούσε βωμολοχίες μπροστά σε πάρα πολλά παιδιά – Eίχε ειπωθεί ένα “αστείο” πως… εγώ είμαι μεγάλος για εκείνον» (vid)»

ΕΛΛΑΔΑ

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Συγκεντρώνει σχολικά είδη για παιδιά που έχουν ανάγκη- Πώς θα βοηθήσετε

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» για ακόμη μία χρονιά στέκεται στο πλευρό των οικογενειών που έχουν ανάγκη και συγκεντρώνει σχολικά είδη για παιδιά δημοτικού

Το Χαμόγελο του παιδιού ενημερώνει με ανακοίνωσή του ότι: «Σε λίγες μέρες θα κληθούν μαθητές των σχολείων και οι  οικογένειές τους, να καλύψουν ένα πλήθος δαπανηρών προμηθειών για τις σχολικές υποχρεώσεις. Και ενώ για κάποιες οικογένειες αυτή η εποχή είναι εποχή χαράς και ανανέωσης, για αρκετές άλλες είναι περίοδος άγχους και αγωνίας για το πώς θα καταφέρουν να καλύψουν αξιοπρεπώς τις ανάγκες των παιδιών τους».

Χάρη στην πολύτιμη και συγκινητική προσφορά του κόσμου, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» την περσινή χρονιά κάλυψε τις ανάγκες 3.798 μαθητών, εξασφαλίζοντάς τους τα απαραίτητα σχολικά είδη.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή παραμένει και φέτος ιδιαίτερα  σημαντική με δεδομένες τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες και τα παιδιά τους στη χώρα μας.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας που λειτουργεί πανελλαδικά αλλά και μέσα από τις δράσεις που αναπτύσσει, στηρίζει καθημερινά και σταθερά χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας.

Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνονται είναι:

-Σχολικές τσάντες δημοτικού – γυμνασίου -λυκείου
-Τετράδια 3-4 θεμάτων
-Τετράδια (μπλε και χρωματιστά)
-Σχολικοί άτλαντες (γεωγραφικοί και πολιτικοί)
-Τέμπερες – Κηρομπογιές
-Μπλοκ ζωγραφικής – ακουαρέλες
-Μαρκαδόρους – Ξυλομπογιές
-Μολύβια
-Στυλό
-Γόμες
-Ξύστρες
-Διορθωτικά
-Πινέλα
-Κασετίνες
-Ντοσιέ (μεγάλα- μικρά) και ανταλλακτικά φύλλα
-Φακέλους με λάστιχο
-Χαρτί Α4
-Διαφάνειες
-Κόλλες (στικ και υγρές)
-Πλαστελίνες
-Διάφανο αυτοκόλλητο για την προστασία βιβλίων
-Ψαλιδάκια
-Γεωμετρικά όργανα (χάρακες, διαβήτες κ.λ.π.)

Η συγκέντρωση σχολικών ειδών πραγματοποιείται στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Οργανισμού, σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα

Υπόθεση Λιγνάδη: Οργή Παναγιωτάκη! Τι απάντησε στο σχόλιο: «Υποστηρίζετε αυτό το απόβρασμα»
Θεσσαλία: 3 αδέλφια στρατιωτικοί βίαζαν και κακοποιούσαν επί τρία χρόνια τον 5χρονο γιο του ενός
Ο Νικόλας Στραβοπόδης «σπάει» τη σιωπή του για πρώτη φορά: «Δεν είμαι βιαστής, δήλωνε ερωτευμένος μαζί μου – έχασα τη δουλειά μου για πάντα»
Nτοκουμέντο: Το κελί που κρατείται ο Λιγνάδης- Τι είπε στον διευθυντή των φυλακών (BINTEO)
Συγγενείς θυμάτων τρομοκρατίας σε Κουφοντίνα: Tον καλούμε να υποχωρήσει από το αίτημά του και να ζήσει- Aς βρει το δίκιο του στα δικαστήρια
Τραγωδία στην Πάρνηθα: Νεκρός ο 45χρονος που αγνοούνταν (BINTEO)