Αθήνα

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

Χανιά: Αμετανόητος ο δράστης της δολοφονίας του προέδρου- «Είχε ψευδομαρτυρήσει...»

Ενώπιον του Εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα ο 60χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας ενός ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στα Χανιά της Κρήτης για κτηματικές διαφορές.

Ενώπιον του Εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα ο 60χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας ενός ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στα Χανιά της Κρήτης για κτηματικές διαφορές.

«Γιατί το κάνατε;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι τον κατηγορούμενο την ώρα που αυτός ανέβαινε τα σκαλιά για τον Εισαγγελέα. Ατάραχος και χωρίς να ζητήσει συγγνώμη ο 60χρονος απάντησε: «είχε ψευδορκήσει…». Ο 60χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Να σημειωθεί σύμφωνα με το zarpanews.gr ότι ο 60χρονος που συνελήφθη από την πρώτη στιγμή, καθώς ο ίδιος ενημέρωσε τις αρχές για την πράξη του και έχει και κατά το παρελθόν προβληματίσει την Ελληνική Αστυνομία με την παραβατική του συμπεριφορά.

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στα Χανιά, συγκεκριμένα στο Βαμβακόπουλο, όταν ένας 60χρονος άνδρας πυροβόλησε ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ έξω από το μαγαζί του. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο ηλικιωμένος άνδρας σταμάτησε το αγροτικό αυτοκίνητό του λίγα μέτρα μακριά από το μαγαζί του θύματος, κατέβηκε, όπλισε μια καραμπίνα και τον πυροβόλησε.

Το άτομο που πυροβολήθηκε, μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή. Ο δράστης συνελήφθη από την Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, θύμα και δράστης είχαν κτηματικές διαφορές.

Δυστυχώς όπως έγινε γνωστό λίγη ώρα αργότερα το θύμα κατέληξε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Send this to a friend