Αθήνα

7 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Χήρα του Δημήτρη Γραικού: «Θέλω ο δολοφόνος να μην βγει ποτέ από εκεί μέσα, να σαπίσει στη φυλακή»

Η χήρα του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού αναμένεται να καταθέσει μηνύσεις σε βάρος όσων την κατηγόρησαν για το θάνατο του συζύγου της.

Η χήρα του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού αναμένεται να καταθέσει μηνύσεις σε βάρος όσων την κατηγόρησαν για το θάνατο του συζύγου της.

Η Δέσποινα Τσακαλίδου αναφέρθηκε στα 2,5 χρόνια που πέρασε ούσα δακτυλοδεικτούμενη και με οικονομικά προβλήματα, καθώς όλοι της γύριζαν την πλάτη καθώς την φωτογράφιζα ως τη δολοφόνο του άτυχου κτηνοτρόφου.

«Δυσκολεύτηκα πολύ να φέρω ζώα γιατί θεωρούσαν ότι εγώ έχω σκοτώσει τον άνδρα μου, δεν ήμουν αξιόπιστη. Ετοίμαζα τα χαρτιά, από τη στιγμή που έφερα ζώα και μέσα στο κτηνιατρείο άκουσα να συζητάνε «μην της κάνεις χαρτιά, αυτή σκότωσε τον άνδρα της». Με έκαναν να ντρέπομαι να κυκλοφορώ. Σίγουρα θέλω να κάνω μηνύσεις σε όλους αυτούς που 2 χρόνια με διασύρουν στα κανάλια», δήλωσε η κ. Τσακαλίδου μιλώντας στο STAR.

Δράστης της δολοφονίας είναι έμπορος κρεάτων με τον οποίο το θύμα φέρεται να είχαν οικονομικές διαφορές. Ο 46χρονος έμπορος κρεάτων ομολόγησε το έγκλημα, όταν βρέθηκε το αυτοκίνητο του επιχειρηματία θαμμένο στην αγροτική περιοχή του χωριού Ανατολικό, στη συνέχεια υπέδειξε ο ίδιος που είχε θάψει και τον άτυχο Δημήτρη Γραικό. Το κίνητρο ήταν οικονομικό. Όλο αυτό το διάστημα όμως συνομιλούσε με την σύζυγο του 59χρονου.

«Ας τον κρίνει ο Θεός κορίτσι μου. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να μην βγει ποτέ από εκεί μέσα. Θέλω να είναι εκεί μέσα, να σαπίσει. Τι να πω εγώ σε ένα τέτοιο κτήνος», είπε η χήρα του άτυχου επιχειρηματία.

Send this to a friend