Αθήνα

13 oC

αραιές νεφώσεις

Χονγκ Κονγκ: Αποφυλακίστηκε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου! Η αντίδρασή της στο άκουσμα της αθώωσής της

Tην αντίδραση των γονιών της αλλά και της ίδιας της Ειρήνη Μελισσαροπούλου όταν έμαθαν όταν αθωώθηκε στο δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ, περιέγραψε στην εκπομπή «Μαζί Σου» ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Tην αντίδραση των γονιών της αλλά και της ίδιας της Ειρήνη Μελισσαροπούλου όταν έμαθαν όταν αθωώθηκε στο δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ, περιέγραψε στην εκπομπή «Μαζί Σου» ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Κανείς δεν πίστευε, ούτε ο ίδιος ο Σάκης Κεχαγιόγλου, ο δικηγόρος της 21χρονης, ότι θα έφευγε ελεύθερη μετά από 17 μήνες που πέρασε στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, για διακίνηση 2,6 κιλών κοκαΐνης το Νοέμβριο του 2017.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κεχαγιόγλου: «Η διάσκεψη των ενόρκων κράτησε 2 ώρες. Δεν το πίστευα ούτε εγώ ο ίδιος όταν άκουσα να λένε «not guilty», δηλαδή «αθώα». Έτσι έφτασαν οι ένορκοι σε ομόφωνη αθώωση».

Μάλιστα, ο κ. Κεχαγιόγλου, είπε ότι εντυπωσιάστηκε από το πόσο γρήγορα αποφυλακίστηκε η 21χρονη Ειρήνη.

Ερωτηθείς, για τι είπαν οι γονείς της ο κ. Σάκης Κεχαγιόγλου είπε: «Οι στιγμές ήταν πολύ φορτισμένες. Στο άκουσμα της ετυμηγορίας ξέσπασαν σε λυγμούς και η Ειρήνη και οι γονείς της».

Όπως πρόσθεσε η Ειρήνη με το που βγήκε από την φυλακή, «έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα και της μητέρας της. Είχε να τους αγγίξει 17 μήνες γιατί δεν επιτρέπεται από τη νομοθεσία της Κίνας να αγγίζει ο κρατούμενος όσους τον επισκέπτονται».

«Εκφράζω την χαρά και θα έλεγα την συγκίνησή μου για την ομόφωνη αθώωση της Ειρήνης. Η άρτια προετοιμασία της υπεράσπισης επί 17 μήνες και η άψογη συνεργασία με τους συνάδελφους στο Χονγκ Κονγκ απέδωσαν τους καρπούς τους. Ήμουν ως γνωστόν επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα της δίκης λόγω της αυστηρότατης νομοθεσίας που ισχύει στην Κίνα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αισθάνομαι ευτυχής επειδή διαψεύστηκα» είχε πει ο δικηγόρος της, λίγο νωρίτερα στο newsit.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Send this to a friend