Αθήνα

29 oC

σποραδικές νεφώσεις

«Δεν χτύπησα κανέναν με σιδηρογροθιά»: Την απάντησή του δίνει ο εργοδότης που κατηγορείται ότι χτύπησε ντελιβερά

Αύριο αναμένεται να βρεθεί στα δικαστήρια ο 33χρονος εργοδότης, που φέρεται να χτύπησε 36χρονο ντελιβερά, που δούλευε στην πιτσαρία του.

Αύριο αναμένεται να βρεθεί στα δικαστήρια ο 33χρονος εργοδότης, που φέρεται να χτύπησε 36χρονο ντελιβερά, που δούλευε στην πιτσαρία του.

Σήμερα ο εργοδότης πήρε θέση και δήλωσε: «Δεν χτύπησαν κανένα με σιδηρογροθιά και δεν έχει φύγει ποτέ κανένας από το μαγαζί μου απλήρωτος»

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, άγνωστοι επιτέθηκαν και έσπασαν το κατάστημα στους Αμπελόκηπους στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε στις 03.30 τη νύχτα, όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο έσπασαν τη τζαμαρία της πιτσαρίας και αφού έγραψαν συνθήματα, αποχώρησαν. Από την Αστυνομία διενεργείται προανάκριση.

Στο μεταξύ, για αύριο είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο, με την αυτόφωρη διαδικασία, του 33χρονου εργοδότη, ο οποίος συνελήφθη κατόπιν μήνυσης του 36χρονου διανομέα για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων, τα μέλη της οποίας καλούν αύριο το πρωί σε συγκέντρωση στους Αμπελόκηπους και πορεία προς τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ενόψει της δίκης.

ξέφρασε τη βεβαιότητα ότι, όποιος έσπασε το μαγαζί του σχετιζόταν με την καταγγελία του διανομέα, ενώ σημείωσε ότι, «οι πελάτες δεν πατάνε πλέον στο μαγαζί» του, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί οικονομική ζημία.

Send this to a friend