
ΕΛΛΑΔΑ
Σε ηλικία 60 ετών η ηθοποιός Πένυ Σταυροπούλου έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και τον καλλιτεχνικό χώρο.
Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από ανάρτηση στο facebook αποκαλύπτοντας πως νικήθηκε από τον καρκίνο.
Πάντως, στην τελευταία της ανάρτηση την παραμονή των Χριστουγέννων, η ηθοποιός συγκλόνισε, αναφέροντας ότι γράφει το τελευταίο της μήνυμα, λέγοντας παράλληλα πως η σορός της θα καεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας παρουσία μόνο των μελών της οικογένειάς της
Αναλυτικά η ανάρτηση που είχε κάνει η Πένυ Σταυροπούλου:
«Γράφω ελπίζω το τελευταίο σημείωμα μου η ίδια, έχω κι άλλα να κάνω στο ενδιάμεσο…δεν ξέρω αν είναι, αυτές ξέρεις οι σοφίες που φέρνει μια συνθήκη, η συνθήκη μου.
Έχω δυσκολία στην όραση και η επιμονή να μου γράψουν στο μήνυμα του FB, ενώ εγώ δεν έχω πλέον στην κατοχή μου καν το τηλέφωνο μου…και παρακάλεσα να μην, μου έρχεται η σκέψη και τη μοιράζομαι μαζί σας:
Η αβάσταχτη αναγκαιότητα της ύπαρξης του καθενός σας,
σας κάνει τόσο εγωκεντρικούς στην απλή και ήρεμη έξοδο μου…
Δεν έχω ανάγκη από ψιλόβροχο, δεν έχω ανάγκη. Έχω ό,τι χρειάζομαι. Για όσους δεν πρόλαβαν, για όσους δεν …δεν πειράζει.
Η κόρη μου ετοίμασε δώρα για μένα, για τα Χριστούγεννα, κλείνω το ένα μάτι και τα βλέπω, αυτό μετράει.
– Δεν θα υπάρξει τελετή, θα καώ στην Ριτσωνα και αποκλειστικά απ την οικογένεια που έχω κάνει.
Μήπως ήρθε η ώρα να μην πείτε τίποτα;…
Καλές γιορτές! Μη παίρνετε τόσο σοβαρά τον εαυτό σας!».

Πηγή: protothema.gr

Το’ κλεισε ξανά ο Κούγιας στην Καινούργιου! «Κυρία μου γι’ αυτό με πήρατε;» – «Για χαζούς μας περνάτε;»
