Αθήνα

28 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Δεν τους διώξαμε, τους κάναμε σύσταση»: Τι απαντά η καφετέρια του Βόλου μετά τις καταγγελίες φαντάρων

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία φαντάρων στο Βόλο ότι εκδιώχθηκαν από καφετέρια-μπαρ της περιοχής, με τους υπευθύνους μάλιστα να κάνουν ένα υποτιμητικό σχόλιο.

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία φαντάρων στο Βόλο ότι εκδιώχθηκαν από καφετέρια-μπαρ της περιοχής, με τους υπευθύνους μάλιστα να κάνουν ένα υποτιμητικό σχόλιο.

Συγκεκριμένα, στην καφετέρια εχθές Κυριακή, δύο φαντάροι, ωστόσο κλήθηκαν να φύγουν τάχιστα, όχι επειδή δεν έβρισκαν τραπέζι, αλλά επειδή έφαγαν… πόρτα! Η αιτιολογία των υπευθύνων της καφετέριας, σύμφωνα με τους φαντάρους υπήρξε η εξής: «Είστε κακής ποιότητας πελάτες, επειδή είστε φαντάροι»

Απάντηση στις καταγγελίες δύο στρατιωτών ότι τους έδιωξαν από μαγαζί στο Βόλο επειδή ήταν φαντάροι, δίνει η εν λόγω καφετέρια μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

Στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, το «Entra cafe & cocktail bar» υποστηρίζει πως δεν έδιωξε κανέναν πελάτη αλλά «προέβη σε μια σύσταση σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του δεδομένου ότι υπήρχαν κρατήσεις για συγκεκριμένη εκδήλωση».

Το καφέ-μπαρ καλεί μάλιστα τους θιγόμενους να επιστρέψουν στο κατάστημα ώστε να συζητήσουν το περιστατικό με διάλογο.

Ολόκληρη η ανάρτηση - απάντηση του καφέ-μπαρ:

«Σχετικά με τις αναρτήσεις όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με αποπομπή των φαντάρων από το μαγαζί,η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ έχει να ξεκαθαρίσει τα εξής:

1ον) ουδέποτε έδιωξε πελάτες από το κατάστημα, απεναντίας προέβη σε μια σύσταση σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του δεδομένου ότι υπήρχαν κρατήσεις για συγκεκριμένη εκδήλωση.

2ον) στα 12 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης θεωρούμε πως προσφέραμε απλόχερα τις υπηρεσίες μας απέναντι στους πελάτες μας,δεδομένου ότι τους θεωρούμε όλους ισάξιους και ισότιμους.

3ον) αντιλαμβανόμαστε την οποιαδήποτε παρανόηση έχει δημιουργηθεί επι του θέματος,γι αυτό και ως δείγμα καλής θέλησης και πρόθεσης καλούμε τους θιγέντες να έρθουν από το μαγαζί έτσι ώστε να βρεθεί η λύση στο συγκεκριμένο θέμα μέσω ΔΙΑΛΟΓΟΥ

Υ.Γ επουδενί δεν ενστερνιζόμαστε χαρακτηρισμούς τύπου «ρατσιστές, σκουπίδια κτλ» δεδομένου ότι έχουμε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια το ποιον του χαρακτήρα μας είτε μέσω των διαπροσωπικών μας σχέσεων όσο και μέσω των επαγγελματικών».

Send this to a friend