Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άγριες Μέλισσες: Η εκδίκηση του Βόσκαρη μέσα από τη φυλακή – Καρφώνει τον Δούκα πώς σκότωσε τον Γιώργη Σταμίρη!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάποια πράγματα δε θα αλλάξουν ούτε με 100 Μνημόνια! Διοικητής Τροχαίας ζήτησε μίζα 2.000 ευρώ για να σβήσει κλήση

Χειροπέδες στον διοικητή της Τροχαίας Αιγάλεω, καθώς και σε έναν ακόμη αξιωματικό πέρασαν οι αστυνομικοί της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ...

Χειροπέδες στον διοικητή της Τροχαίας Αιγάλεω, καθώς και σε έναν ακόμη αξιωματικό πέρασαν οι αστυνομικοί της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο αστυνομικοί έκοβαν υπέρογκες κλήσεις σε οδηγούς φορτηγών και στη συνεχεία ζητούσαν… φακελάκι για να τις σβήσουν. Όλα ξεκίνησαν όταν ο διοικητής μαζί με τον αρχιφύλακα σταμάτησαν για έλεγχο τον οδηγό ενός φορτηγού. Οι δύο αστυνομικοί έκοψαν κλήσεις που ξεπερνούσαν τις 10.000 ευρώ για διάφορες παραβάσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων δεν ίσχυαν. Ο οδηγός από την πλευρά του αρνήθηκε να παραλάβει τις κλήσεις και ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του φορτηγού, ο οποίος πήγε στην Τροχαία Αιγάλεω.

Εκεί ο διοικητής ζήτησε 2.000 ευρώ για να σβήσει το πρόστιμο και να επιστρέψει την άδεια κυκλοφορίας. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας αμέσως ενημέρωσε τους «αδιάφθορους» της ΕΛΑΣ που χειρίστηκαν την υπόθεση και του είπαν να συμφωνήσει να δώσει τα χρήματα τα οποία όμως ήταν προσημειωμένα.

Ο αρχιφύλακας φαίνεται να έπαιζε τον ρόλο του ενδιάμεσου ανάμεσα στον διοικητή της υπηρεσίας και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, από τον οποίο ζητήθηκε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ προκειμένου να του σβήσουν την κλήση και να του επιστρέψουν την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ποσό θα έπρεπε να το δώσει σε έναν ιδιοκτήτη συνεργείου, ο οποίος με την παραλαβή του, θα ενημέρωνε τους αστυνομικούς και εκείνοι θα «τελείωναν» την υπόθεση.

Μετά την παραλαβή των προσημειωμένων χαρτονομισμάτων, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, συνέλαβαν το πρωί της Τρίτης, τον διοικητή της Τροχαίας Αιγάλεω, τον αρχιφύλακα και τον ιδιοκτήτη του συνεργείου. Οι ένστολοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση σε βάρος τους, ενώ χθες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Στο πλαίσιο της έρευνα διαπιστώθηκε μία ακόμη αντίστοιχη περίπτωση. Με τον ίδιο τρόπο, ο αρχιφύλακας φαίνεται να είχε βεβαιώσει παραβάσεις μεγάλου χρηματικού ποσού στον γιο ιδιοκτήτη οινοποιείου στην Νεμέα, που οδηγούσε όχημα της επιχείρησης για διανομή κρασιών σε καταστήματα της Αττικής. Ο ένστολος με το… μάτι, είχε βεβαιώσει παράβαση για υπέρβαρο όχημα! Με την ίδια μεθοδολογία είχαν λάβει 600 ευρώ προκειμένου να σβήσουν την κλήση και να επιστρέψουν την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.

Με 17 σφαίρες εκτέλεσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ στον Άλιμο- Οι πρώτες εικόνες από το σημείο (ΒΙΝΤΕΟ)
Η τελευταία παρουσία του Γιώργου Καραϊβάζ στην τηλεόραση, λίγο πριν από τη δολοφονία του (ΒΙΝΤΕΟ)
Ψευδής η είδηση για κόμπρα στην Πάτρα (EIKONEΣ)
Γιώργος Καραϊβάζ: Ποιος ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος που εκτέλεσαν με 17 σφαίρες στον Άλιμο
Γιώργος Καραϊβάζ: Τα τελευταία του ρεπορτάζ λίγες στιγμές πριν από τη δολοφονία του (ΒΙΝΤΕΟ)
Γιώργος Καραϊβάζ: Συντετριμμένη και υποβασταζόμενη η σύζυγός του δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί (ΒΙΝΤΕΟ)