• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 22:24

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Καταδικάστηκε ο εφοπλιστής που χτύπησε και απείλησε την Αλεξία Έβερτ ότι θα πληρώσει με αίμα τη Ferrari που του τράκαρε

Καταδικάστηκε νεαρός εφοπλιστής σε έξι μήνες φυλάκιση για τον ξυλοδαρμό της Αλεξίας Έβερτ. 

Όλα ξεκίνησαν πριν από τέσσερα χρόνια, όταν η Αλεξία Έβερτ, κόρη του εκλιπόντος στελέχους της Ν.Δ, Μιλτιάδη Έβερτ, είχε τρακάρει κατά λάθος με το αυτοκίνητό της το φτερό ενός πολυτελούς αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο ανήκε σε νεαρό εφοπλιστή, ο οποίος κατέβηκε εν εξάλλω από το κτίριο στο οποίο βρισκόταν και αφού την απείλησε, την έσπρωξε και κλώτσησε!

Το Γ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών τον καταδίκασε σε έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή, για τον ξυλοδαρμό της Αλεξίας Έβερτ οποία μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

“Αισθάνομαι δικαιωμένη. Εγώ απειλήθηκα ότι θα μου κλείσουν το σπίτι, ότι θα πληρώσω με το αίμα μου το το αυτοκίνητο που χτύπησα ελαφρά. Πέρα από τη σωματική βλάβη που υπέστην, θεωρώ ότι είναι εξίσου ψυχική βλάβη, ηθικό θέμα να σε απειλούν ειδικά άνθρωποι που έχουν εξουσία και δύναμη στην καθημερινότητά σου. Εγώ ακούμπησα ένα αυτοκίνητο, έκανα μια ζημιά σε ένα αυτοκίνητο πανάκριβο, που σε άλλο αυτοκίνητο θα στοίχιζε 500 ευρώ, σε αυτό το αυτοκίνητο θα στοίχιζε 16.000 ευρώ”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Send this to a friend