Αθήνα

12 oC

ψιχάλες

Δίκη Γιώργου Καρκά: Πώς περιέγραψε ο γιατρός τού νοσοκομείου την άφιξη του ηθοποιού και του ταξιτζή

Με την κατάθεση -μεταξύ άλλων- του γιατρού συνεχίστηκε που έτρεξε πρώτος κοντά στον ηθοποιό και τον οδηγό ταξί συνεχίστηκε η δίκη του Γιώργου Καρκά, που κατηγορείται για τον βιασμό του ταξιτζή.

Με την κατάθεση -μεταξύ άλλων- του γιατρού συνεχίστηκε που έτρεξε πρώτος κοντά στον ηθοποιό και τον οδηγό ταξί συνεχίστηκε η δίκη του Γιώργου Καρκά, που κατηγορείται για τον βιασμό του ταξιτζή.

Ο γιατρός περιέγραψε τα πρώτα λεπτά μετά την άφιξη του ταξί στο δημόσιο νοσοκομείο, αλλά και όλα όσα αντικρουόμενα ειπώθηκαν.

«Κατηγορούμενος και θύμα θα έπρεπε να είναι φίλοι γιατί ο ένας έσωσε τη ζωή του αλλου» είπε στην αρχή της κατάθεσης του ο γιατρός, σύμφωνα με το ethnos.gr και την Σοφία Σπίγγου και συνέχισε: «Άκουσα κορναρίσματα και φωνές έξω από το νοσοκομείο και βγήκα να δω τι συμβαίνει. Εκεί, είδα τον οδηγό ταξί "μαινόμενο" να φωνάζει "σώστε το παιδί (σσ ηθοποιό) θα σας σκοτώσω". Φώναζε ότι δεν είναι καλά. Πέσαμε πάνω στον ηθοποιό, τον βάλαμε σε φορείο δεν είχε τις αισθήσεις του. Ξαφνικά όμως ξύπνησε στο φορείο και μας έλεγε αφήστε με, δεν θέλω καμία εξέταση».

«Προσπαθούσαμε να βάλουμε στο φορείο τον ηθοποιό και ο κύριος με ταξί φώναζε «τι μου κάνανε οι αλήτες, θα σας σκοτώσω, τι μου βάλανε στον καφέ», είπε ο γιατρός, περιγράφοντας την επιθετικότητα του οδηγού ταξί. «Απειλούσε τον ηθοποιό του έλεγε τι μου κάνατε ρε αλήτες. Κάποια στιγμή είχε τραβήξει έξω από το ταξί τον ηθοποιό και του έριξε μια κλωτσιά. Και όλα αυτά ενώ στην αρχή φώναζε "σώστε το παιδί". Και οι δυο αρνήθηκαν να κάνουν εξετάσεις».

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο γιατρός, το ταξί μύριζε πολύ άσχημα και μέσα σε αυτό βρέθηκε ένα ποτήρι με καφέ. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος φωτογράφησε το κύπελλο με τον καφέ και σήμερα επέδειξε τη σχετική φωτογραφία στο δικαστήριο. «Ο οδηγός ταξί επανέλαβε πολλές φορές την φράση τι μου ρίξατε μέσα στον καφέ. Μου είπε κάποια στιγμή εκεί στα σκαλάκια στο νοσοκομείο ότι τον βίασαν. Εγώ όπως τους είδα νόμιζα ότι είχαν προσωπική διαφορά. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ο οδηγός ταξί οδήγησε και ήρθε στο νοσοκομείο. Πάντως αν του είχαν ρίξει ναρκωτικά κινδύνεψαν ζωές. Βέβαια αν θέλεις να κάνεις κάτι σε κάποιον δεν του ρίχνεις υπερδεγιερτικό. Αυτοί οι δυο άνθρωποι παρουσίαζαν εκείνο το βράδυ εντελώς διαφορετική εικόνα» συμπλήρωσε ο γιατρός.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του ηθοποιού που βρέθηκαν στη δίκη φώναξαν «άντε μαζέψου σίχαμα, απατεώνα, αλήτη».

Την ίδια ώρα, η υπεράσπιση του κατηγορουμένου υπέβαλλε στο δικαστήριο αίτημα αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης λόγω εορτών το οποίο απερρίφθη, με μέλη του ακροατηρίου να φωνάζουν «αίσχος, ομοφοβία».

Send this to a friend