Αθήνα

29 oC

σποραδικές νεφώσεις

Δικηγόρος οικογένειας Λαγούδη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Ειρήνης

Έντεκα μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, που είχε ταράξει το πανελλήνιο.

Έντεκα μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, που είχε ταράξει το πανελλήνιο.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της αναμονής για την παράδοση της δικογραφίας, ωστόσο, ο δικηγόρος της οικογένειας Κωνσταντίνος Αν. Ζώης, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook, στην οποία κάνει λόγο για «εξιχνίαση της υπόθεσης» εξαιτίας της άσκησης ποινικών διώξεων.

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών είχε βρεθεί νεκρή στις 8 Ιανουαρίου 2018 μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού στη Μυρτιά Τριχωνίδας. Η οικογένειά της από την αρχή μιλούσε για ένα «καλοστημένο έγκλημα». Μάλιστα, ο αδερφός της τόνιζε ότι η αδερφή του δεν είχε αυτοκτονήσει.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του δικηγόρου στο Facebook

«Συνεπληρώθησαν ήδη 11 μήνες από τον θάνατο της μακαρίας Ειρήνης Λαγούδη, της μαχητρίας της ζωής, η οποία ήτο μητέρα και πατέρας μαζί και η μοναδική της απασχόλησις, ήτο η πρόοδος των τέκνων της και οι επαγγελματικές της δραστηριότητες. Η μαχήτρια της ζωής, όπως την απεκάλουν οι ομοχώριοί της.

Αμέσως ανεκοινώθη και δυστυχώς εξ επισήμων χειλέων, ότι επρόκειτο περί αυτοχειρίας. Όμως η επιμονή των οικείων της αι έρευναι των διορισθέντων αρμοδίως εξαιρέτων τεχνικών συμβούλων και πραγματογνωμόνων, ιδιαιτέρως δε η διερεύνησις της υποθέσεως προσωπικώς υπό του κ. Εισαγγελέως των εν Αγρινίω Πρωτοδικών, κ. Γεωργίου Πέτρου, όστις διεξήγαγεν αυτοπροσώπως την προκαταρκτικήν εξέτασιν και εμέλτησεν εις βάθος το σύνολον των συγκεντρωθέντων στοιχείων και επιστημονικών πορισμάτων, οδήγησαν εις την εξιχνίασιν της υποθέσεως και απέδειξαν, ότι πρόκειται περί στυγερού εγκλήματος με αποτέλεσμα την άσκησιν ποινικής διώξεως διά τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία τελεσθείσης, διά απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία τελεσθέντος, διά το αδίκημα της συστάσεως συμμορίας και διά ηθικήν αυτουργία εις τας ως άνω πράξεις.

Ήδη δε η υπόθεσις ευρίσκεται ενώπιον της κας Ανακριτρίας Αγρινίου διά τα περαιτέρω.

Κωνσταντίνος Αν. Ζώης

Δικηγόρος»

Send this to a friend