Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Δικηγόρος πατέρα για εξαφάνιση Βαλεντίν: «Βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης - Αποκλείω τη διάπραξη αδικήματος»

Στο εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο πατέρας της 7χρονης η οποία αγνοείται από τις 23 Δεκεμβρίου.

Στο εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο πατέρας της 7χρονης η οποία αγνοείται από τις 23 Δεκεμβρίου.

Ο δικηγόρος του πατέρα, Βασίλης Νουλέζας δήλωσε στο star.gr: «Συνεχίζει να εξετάζεται ως μάρτυρας για την εξαφάνιση της ανήλικης θυγατέρας του για δεύτερη συνεχή μέρα». Σύμφωνα με τον ίδιο η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του σημείωσε ότι περιλαμβάνει «κατηγορίες για παράβαση του άρθρου 216 του Ποινικού κώδικα, δηλαδή για κατοχή πλαστών εγγράφων, τα οποία δεν αφΟ ορούν την άδεια διαμονής και το ταξιδιωτικό έγγραφο που έχει στην κατοχή του. Κατηγορείται, επίσης, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Αναμένεται να δικαστεί στο αυτόφωρο τριμελές Πλημμελοδικείο Αθηνών».

Τονίζεται ότι μαζί με τον πατέρα κρατείται για δεύτερη μέρα και εξετάζεται για τέλεση αδικημάτων ένας ομοεθνής συγκάτοικός του: «Η Αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνες της στην καταγγελία του ίδιου του πατέρα την προηγούμενη Παρασκευή σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha. Εκεί, μεταξύ άλλων, ο πατέρας υποστήριξε ότι ενδεχομένως η πρώην σύντροφός του σχετίζεται με την εξαφάνιση της Βαλεντίν, καθώς βρίσκεται στο Παρίσι και μπορεί να έπεισε την μικρή να την ακολουθήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, ενώ τόνισε πως εξετάζονται οι τηλεφωνικές κλήσεις του κινητού του πατέρα, αλλά και η σχέση του συμβάντος της εξαφάνισης με ΜΚΟ οι οποίες του είχαν προτείνει να δώσει το παιδί για υιοθεσία, πριν την εξαφάνιση.
Ο πατέρας της Βαλεντίν «βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης». 

«Αποκλείω κατηγορηματικά την διάπραξη αδικήματος σε ότι αφορά την ανήλικη Βαλεντίν, αλλά δεν μπορώ με απόλυτη βεβαιότητα να γνωρίζω τι προηγήθηκε της εξαφάνισης της. Ο ίδιος βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, στα όρια της κατάρρευσης. Ελπίζω ο πατέρας να καταθέσει την πλήρη αλήθεια και σύντομα να βρεθεί σώα και υγιής η μικρή Βαλεντίν».

Send this to a friend