• Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου
  • 17:50

Αθήνα

19 oC

αίθριος καιρός

Χαράλαμπος Λυκούδης: Να τιμωρηθούν οι δράστες αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος

Η Βικτώρια Καρύδα μίλησε στο Πρώτο Θέμα μετά τη σύλληψη του 31χρονου Βούλγαρου για τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή και δηλώνει πως θα κάνει τα πάντα για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Η Βικτώρια Καρύδα μίλησε στο Πρώτο Θέμα μετά τη σύλληψη του 31χρονου Βούλγαρου για τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή και δηλώνει πως θα κάνει τα πάντα για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Μαζί με τον δικηγόρο της, Χαράλαμπο Λυκούδη κινούν όλες τις νομικές διαδικασίες. Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε στο Πρώτο Θέμα: "Η οικογένεια Μακρή νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Κατά ζωής για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και ευσυνειδησίας που επέδειξε και οδήγησε στην εξιχνίαση του εγκλήματος και τη σύλληψη του δολοφόνου του αείμνηστου Γιάννη Μακρή. Έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τον εντοπισμό του συναυτουργού και του ηθικού αυτουργού και θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους δράστες αυτού του αποτρόπαιου και στυγερού εγκλήματος." 

Το γνωστό μοντέλο στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές με τον σύζυγό της πριν από το άγριο φονικό. Όπως αναφέρει, ο τρόπος που έμαθε για την δολοφονία του ήταν τρομακτικός. "Ήμουν στο show βγήκα, έκανα την πρώτη εμφάνιση, πήγα στα καμαρίνια να αλλάξω για να κάνω τη δεύτερη εμφάνιση και σε μια φάση μπαίνει ένας πολύ καλός μου φίλος μακιγιέρ που ήταν απ'έξω με το κινητό μου και μου λέει: "Βικτώρια πρέπει να φύγουμε". Εγώ έμεινα... Εκείνη την ημέρα όταν βγήκα πρώτη φορά ένιωσα, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, ότι δεν ήμουν καλά"...

«Αν δεν πήγαινα σε αυτό το show εκείνο το βράδυ και αν ήμουν μαζί του, μπορεί να είχε σωθεί. Όταν έφυγε ο Γιάννης από την ζωή έλεγα μέσα μου “Αν ήμασταν μαζί στα εγκαίνια του μαγαζιού μπορεί όλα να ήταν διαφορετικά».

Η Βικτώρια Καρύδα περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που βίωσε μόλις έμαθε για την εκτέλεση του συζύγου της και για τη ζωή με τα παιδιά της μετά τον θάνατο του.

Όπως τονίζει, "Θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι αυτός που πλήρωσε, που έβαλε έναν ακριβό δικηγόρο σε αυτόν τον ...μην πω καμιά κακιά λέξη. Η φυλακή είναι για μένα το λιγότερο".

Send this to a friend